Păr vopsit, dar cu aspect natural – Cum îl obții?

Ultimul update Luni, 11 iulie 2022, 15:17

Te numeri printre fetele care se vopsesc destul de des? Ai părul natural, însă uneori te mai gândești și la o schimbare de look? Ai vrea să te vopsești, dar totuși îți dorești să păstrezi un vibe cât mai neartificial al părului? Haide să descoperim împreună cum poți obține un păr vopsit, dar cu un aspect natural și vibrant.  

În primul rând, există mai multe tehnici de vopsire a părului care te ajută să obții acel efect WOW, dar în același timp să nu fii nevoit să aplici foarte multe produse care pot duce la degradarea părului, păstrând totodată naturalețea și vitalitatea lui. 

Folosește vopsea de calitate! Dacă ai părul brunet, îți recomandăm o vopsea de păr negru cu ajutorul căreia vei obține un rezultat perfect, ce va atrage toate privirile celor din jur. Fie că optezi pentru o vopsea de păr semipermanentă fără amoniac sau pentru una permanentă cu amoniac, este foarte important ca alegerea făcută să îți ofere o culoare strălucitoare, rezistentă și plină de viață, cu un aspect natural. Iar recomandarea făcută mai sus este potrivită pentru toate doamnele și domnișoarele cu nuanțe variate de brunet.

 Pentru femeile, care au părul sărutat de soare, tehnica “balayage” este una dintre cele mai populare metode pentru redarea aerului natural, dar spectaculos al părului, cu un efect de evidențiere gradat și rafinat. Vopseaua se aplică manual, ca și cum ai picta pe păr, iar tonurile de lumină și umbrele care se creează, atrag atenția tuturor, lăsând în urmă acea strălucire amestecată, naturală. 

Ai grijă cu apa fierbinte! Pentru a menține o nuanță de blond sau negru vibrantă, este mult mai ok să reduci temperatura apei cu care îți speli părul și totodată, utilizarea instrumentelor de styling la cald. Și încă un sfat dat de specialiști: după vopsire, să nu îți speli părul timp de 72 de ore, astfel culoarea se va fixa mult mai bine în structura părului.

Nu uita și de îngrijirea corectă a părului vopsit, care este esențială pentru a-ți menține o podoabă capilară sănătoasă. Indiferent dacă ai ales să îți vopsești părul negru, blond sau roșcat, ține cont de sfaturile specialistului în hairstyling și asigură părului tău o hidratare optimă pentru un aspect cât mai natural. Mult succes, dragelor!

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!