Pandy Toys – Aducem Bucurii Prin Jucării!

De Unica.ro, pe

Cei mici adoră jucăriile, indiferent că au mașinuțe, plușuri sau păpuși. Atunci când le primesc, sunt cei mai fericiți din tot universul, nimic nu mai contează altceva pentru ei. Iar pentru noi ca și părinți, cel mai important lucru este fericirea și liniștea celor mici.

Alegeți o mulțime de jucării pentru copii de la Pandy Toys

Magazinul online Pandy Toys comercializează o gamă variată de jucării originale, dar și alte produse specifice copiilor, jucării de cea mai bună calitate, astfel încât cel mic să se poată bucura pe deplin și în siguranță de jucăria preferată.  

Oferta Pandy Toys.ro cuprinde peste 10.000 de produse de calitate, de la Jocuri Creative, Educative, Jucării Figurine, Jucării de Rol, Păpuși & Accesorii Păpuși, Jucării Mașinuțe până la Vehicule de Exterior.

Din portofoliu versatil de produse Pandy Toys, puteți alege cele mai noi și căutate jucării oferite de branduri cunoscute, precum BRUDER, PLAYMOBIL, Schleich, Spin Master, LEGO, Hasbro, Mattel, Step2, Galt, Keel Toys, Ravensburger și mulți alții.

Jocurile și jucăriile oferite sunt în linie cu jucăriile propuse spre comercializare de către respectivii producători, jucării conforme pentru piața din România, astfel încât cel mic să beneficieze de jucării calitative, non-toxice și non-alergice.

Pandy Toys dispune de jucării pentru toate vârstele

Atunci când alegeți jucării pentru prichindei, trebuie să aveți în vedere vârsta lor. În secțiunea Descrieri din magazinul online Pandy Toys, veți găsi toate informațiile de care aveți nevoie  pentru a face alegerea potrivită copilului dumneavoastră.

Pentru bebelușii de la 12 la 24 luni, Pandy Toys vă oferă animăluțe de pluș care să-i acompanieze pe cei mici în lumea viselor, premergătoare cu model de iepuraș sau cu activități Lelin, pentru a-i distra, balansoar sub formă de căluț, cuburi de lemn pentru dezvoltarea imaginației sau o tobă cu două fețe pentru stimularea ritmului și coordonarea auzului și mișcării.

Alege jucării precum xilofon, jucărie educativă Omida Muzicală, Jucarii Playmobil 1.2.3, Găletușa Cu Accesorii Prăjituri, Aeroport Interactiv, Elicopter De Salvare Rescue Helicopter sau  Jucărie De Pluș SuperZings, Magic Box Toys, pentru cei mici, cu vârsta cuprinsă între 2 și 4 ani. 

Pentru copiii de peste 4 ani, poți începe să diversifici jucăriile și să alegi unele creative – plastilină, set creație mărgele, tăbliță de desenat magnetică Frozen pentru fetițe sau Paw Patrol pentru băieței, educaționale – Joc Memo Patrula Cățelușilor, Joc Memory Frozen II, puzzle-uri, jucării de rol – Bucătărie Gourmand Chalet Cu Accesorii, Bust Păpușă Steffi Love Princess Styling Head Cu Accesorii, Toaster Din Lemn, pistoale de jucărie, elicoptere, avioane, jucării de exterior – Minge Gonflabila 44 Cats, Start Set Wilma Hippo, leagăne și topogane. De asemenea, tot pentru copiii de peste 4 ani, Pandy Toys comercializează vehicule de exterior, precum ATV-uri, Tractorașe, Biciclete, Mașini, Motociclete, Trotinete, dar și accesorii potrivite pentru protecția și siguranța celor mici.

Datorită gamei variate de jocuri și jucării comercializate de magazinul online Pandy Toys, veți avea posibilitatea să alegeți cele mai bune, frumoase, calitative jucării pentru copii, pentru a le aduce bucurie în viață și împlinire în micuțul suflet. 

Jucăriile fie ele Plușuri, Puzzle-uri, Mașinuțe, Păpuși, Jocuri Creative sau Vehicule de Exterior, au rolul de a dezvolta creativitatea și imaginația celor mici, asigurându-le cadrul potrivit pentru atât pentru joacă, cât și pentru dezvoltarea diverselor abilități.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!