(P) Păstrează atmosfera magică de toamnă în casa ta, cu ajutorul unei florării online!

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 09 octombrie 2020, 11:24

Fiecare anotimp este special în felul său, iar toamna se remarcă prin culorile deosebite cu ajutorul cărora ne încântă privirile în fiecare zi. În momentul în frunzele copacilor își schimbă culoarea, natura pare pictată și este greu să reziști unui asemenea tablou. Îți recomandăm să faci multe plimbări în aer liber în această perioadă, în pădure sau eventual la munte, pentru a te bucura de frumusețea peisajelor și pentru a-ți încărca bateriile. Terapia cu ajutorul culorilor chiar funcționează, iar toamna poți să te bucuri de aceasta în cel mai frumos mod posibil. 

În plus, poți aduce toamna în casa ta în fiecare zi, cu ajutorul florilor și decorațiunilor specifice acestui anotimp. Spre exemplu, poți plasa în sufragerie boluri de sticlă sau farfurii decorative în care să pui ghinde, castane, frunze, conuri de brad și multe altele. Le poți aduna din parcuri sau de la munte și astfel te vei bucura de cele mai frumoase decorațiuni, care îți vor încânta privirea zi de zi. 

Pe lângă acele decorațiuni, îți recomandăm să ai în permanență flori de sezon, care îți vor înmiresma locuința și te vor încânta ori de câte ori le vei privi. Florile de toamnă au un farmec aparte, nu doar datorită culorilor, dar și miresmelor deosebite. În cazul în care nu știai, florile au mirosuri diferite în funcție de anotimpuri. Primăvara, florile au miresme proaspete, vara sunt ușor mai dulci, iar toamna mirosurile încep să devină amărui (cel mai bun exemplu sunt crizantemele și tufănelele). Din fericire, mirosurile florilor de toamnă se potrivesc perfect cu acest anotimp și chiar le vei găsi încântătoare. 

În cazul în care îți dorești să ai în locuință cât mai multe flori deosebite și nu știi de unde să le achiziționezi, te sfătuim să alegi o florarie online din Bucuresti. Astfel, poți comanda florile dorite fără prea mult efort și te poți bucura de sortimente impresionante de flori, pe care nu le-ai fi găsit în mod normal la o florărie din apropiere sau în piață. 

De la Maison d’Or poți comanda fie buchete de flori pe care le poți desface și le poți pune în glastre, fie aranjamente florale deosebite, cum sunt florile în cutii, coșurile cu flori sau chiar și florile aranjate în diferite recipiente, cum ar fi vase ceramice. 

Este foarte simplu să comanzi florile dorite: doar adaugi produsele alese în coș, completezi datele de contact, plătești comanda și în maxim două ore vei primi florile. Acestea vor fi ambalate foarte bine, în cutii speciale pentru transport și vei primi instrucțiuni de îngrijire a florilor, dar și anumite accesorii astfel încât acestea să reziste mai mult (de exemplu hrană florală pentru buchetele de flori și un water bag). 

Așadar, dacă îți dorești flori deosebite toamna aceasta, tot ce trebuie să faci este să le comanzi de la cea mai bună florărie online din București. În felul acesta, nu vei rămâne niciodată fără flori proaspete și casa ta se va bucura de frumusețea toamnei timp îndelungat. 

Tu de unde îți cumperi flori sezonul acesta?