(P) Noile beauty gadgets care nu trebuie să îți lipsească din trusa de beauty

De Unica.ro, pe

Orice detaliu cu privire la aspectul fizic contează și este observabil. Datorită tuturor aparatelor inovative care au apărut în decursul anilor, acum te poți bucura de tratamente faciale chiar la tine acasă. 

În fiecare zi trebuie să acorzi câteva minute pentru îngrijirea tenului și a corpului. Descoperă dispozitivele de la Sempasi, gadget-uri ce permit electrostimularea și programe diverse de masaj, realizat în profunzime, cu eficiență. 

Masaj cu funcție de electrostimulare

Unul dintre aparatele disponibile la Sempasi este chiar aparatul de masaj Sempasi Deus care are mai multe funcții și care poate fi achiziționat în rate. Aparatul are programe cu căldură care stimulează circulația sângelui. Încălzește până la 45 grade Celsius.

Sempasi Deus are 4 programe de care se poate bucura orice persoană care îl achiziționează. Cel mai ușor program este cel de relaxare, care funcționează cu o lumină roșie și vibrații scurte. Celelalte programe sunt mai complexe cu pulsații electrice constante și de intensitate diferită. Are inclusiv masaj cu efect de lifting. 

Virgo, un dispozitiv cu 6 beneficii

În materie de beauty gadgets 2021, unul dintre cele mai complexe dispozitive este Sempasi Virgo. Este un aparat pentru îngrijirea personală care permite masarea feței atât cu masaj cald, cât și cu masaj rece, având și terapie cu ioni.

(P) Noile beauty gadgets care nu trebuie să îți lipsească din trusa de beauty

Prin utilizarea acestui aparat fața își păstrează fermitatea și este stimulată circulația sângelui. Poate fi folosit pentru masaj facial, dar și pentru a reduce ridurile și pentru a încetini îmbătrânirea. Are un design special gândit care să permită utilizarea cât mai ușoară și să se plieze perfect conturului feței.

Pavo, dispozitiv pentru îngrijirea gâtului

În gama Sempasi regăsim și acest dispozitiv minune, Sempasi Pavo, care premite îngrijirea zonei gâtului și diminuarea gușei prin cele 3 programe pe care le are cu funcție de masaj, vibratii, terapie cu lumina, terapie cald-rece si terapie cu ioni.

Fiecare program dispune de un număr propriu de vibratii pe minut și fiecare culoare din cadrul terapiei cu lumini are funcții specifice precum drenarea sistemului limfatic (lumina verde) sau reducerea cicatricilor și creșterea vitalității celulelor (lumina rosie).

Curățare facială cu 3 capete diferite cu Sol 

Curățarea tenului care este atât de importantă în fiecare seară, este mult mai plăcută și mai ușor de realizat cu ajutorul lui Sempasi Sol. Acest dispozitiv poate curăța tenul de 6 ori mai bine decât ai face-o cu mâinile și are capete speciale pentru diferite tipuri de ten.

Datorită celor 4 programe poți beneficia de o curățare în profunzime în timp ce tenul este masat și pielea se relaxează. O încărcare completă poate ține 20 de zile în cazul în care este folosit constant. 

Pentru acest aparat există și 3 variante de perii de rezervă care se pot achiziționa separat sau pot fi achiziționate toate 3 prin intermediul unui pachet ofertant. Pentru o igienă cât mai bună și constantă este recomandat ca periile să fie schimbate odată la trei luni.

Pentru a vizualiza toată gama de produse poți accesa site-ul www.sempasi.com și pentru orice informații suplimentare poți apela la numărul de telefon +40737.886.464 sau trimite un e-mail la adresa contact@sempasi.com.