(P) Cum să reduci stresul din viața unui prieten în 3 pași. Idei de cadouri și activități împreună

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 25 august 2020, 19:10

Astăzi, stresul cotidian e aproape inevitabil. Poate că ți s-a întâmplat să observi cum unii dintre prietenii tăi au dificultăți din ce în ce mai mari în a se relaxa, fiind mereu îngrijorați, nesiguri sau suferind de stări de anxietate. 

Dacă o persoană apropiată trece printr-o perioadă mai grea, fii alături de ea, ascult-o, arată-i că nu este singură. Iar pentru a o ajuta să se relaxeze, îi poți oferi un cadou special destinat să reducă stresul din viața sa.

Ca să te ajutăm să alegi, am pregătit o listă cu idei de cadouri și activități de care vă puteți bucura împreună. 

Înscrieți-vă la cursuri de yoga 

Yoga este o practică excelentă care te ajută pe toate planurile. Prin exerciții de respirație, întindere a întregii musculaturi și exerciții de concentrare, yoga îmbină principii din sport și meditație, de care organismul tău beneficiază atât fizic, cât și psihic. 

Îi poți dărui unei persoane dragi un abonament la o sală de yoga, unde să mergeți împreună, sau carduri cadou la cursuri online, precum cel de la Yoga Beyond the Studio, un studio de yoga internațional, unde va primi o sesiune specială, valabilă 6 luni, personalizată și privată, cu un instructor de yoga. 

O altă soluție este yoga în natură. Deconectați-vă împreună de la zgomotul orașului și inspirați aerul proaspăt. Există mai multe studiouri în România care au această variantă sau puteți să încercați chiar voi câteva exerciții, în parc. Atenție însă, e bine să începeți cu unele ușoare, precum cele de aici, ca să evitați riscul unor accidentări.

Fă-i cadou o pătură ponderată Hug Me Blanket 

Cei care suferă de stres sunt, în general, cei care au și un program foarte încărcat. Poate că prietenul tău nu ar avea timp să dedice unor cursuri de yoga.

Nu-ți face griji, există soluții și pentru cei mereu ocupați! Oricine doarme, nu-i așa? Iar un somn odihnitor poate face minuni, ajutând la creșterea capacității de concentrare, îmbunătățind sănătatea mintală și fizică și, în general, buna dispoziție și încrederea în forțele proprii.

Terapeuții din lumea întreagă pun tot mai mult accent pe importanța odihnei și un produs a cărui popularitate crește vertiginos datorită calităților sale este pătura ponderată, o pătură care are între 8-12% din greutatea persoanei care o folosește. Acest lucru este posibil datorită unor biluțe repartizate egal pe suprafața păturii, astfel încât să aducă împreună beneficiile masajului și terapiei senzoriale prin aplicare de presiune într-un cocon de confort.

O astfel de pătură, realizată manual în România, poate fi comandată de pe Hug Me Blanket. Pe lângă avantajele de a comanda direct din România – cost de transport redus și livrare mai rapidă –, la Hug Me Blanket ai posibilitatea să alegi fiecare detaliu, de la fabricare, la aspect. 

În primul rând, este esențial să alegi greutatea și dimensiunea corectă pentru pătură, în funcție de kilogramele și înălțimea prietenului tău. Apoi, poți alege umplutura, materialul husei,chiar și modelul.

Datorită husei exterioare detașabile, pătura ponderată poate fi folosită indiferent de anotimp. În lipsa acesteia și datorită biluțelor cu efect de răcire din care este confecționată, Hug Me Blanket este pătura perfectă de învelit și pe timp de vară.

(P) Cum să reduci stresul din viața unui prieten în 3 pași. Idei de cadouri și activități împreună

www.hugmeblanket.ro/produse/

Mai mult, pe Hug Me Blanket găsești până pe 12 septembrie o promoție specială, 100 RON reducere la orice pătură ponderată cumpărată. Tot ce trebuie să faci este să introduci codul „SOMNUSOR100” în căsuța de „cod cupon” înainte de confirmarea comenzii și te vei bucura de o pătură ponderată pentru cei dragi, la preț redus.

Participați împreună la Webinarul Live Somn odihnitor pentru o viață mai bună – sfaturi de la specialiști

Dacă ești curios să afli mai multe despre importanța unui somn odihnitor și despre păturile ponderate, inivită-ți prietenii să urmăriți împreună webinarul live Somn odihnitor pentru o viață mai bună – sfaturi de la specialiști organizat de WellNest, în parteneriat cu Hug Me Blanket. Ca să te înscrii pe tine și pe prietenii tăi și să fii la curent cu toate noutățile în ce privește programul, completează formularul de pe site-ul WellNest. 

(P) Cum să reduci stresul din viața unui prieten în 3 pași. Idei de cadouri și activități împreună

Anamaria Pirea, fondatoarea Hug Me Blanket

”Cu precădere acum, într-o perioadă cu incertitudini, când stresul și anxietatea și-au făcut loc din ce în ce mai mult în viețile noastre, este esențial să avem o mai bună înțelegere a somnului ca barometru al sănătății mintale, fizice și emoționale. Susțin inițiativa WellNest, alăturându-mă evenimentului dedicat somnului odihnitor, atât de important pentru stare de bine, productivitate și capacitatea noastră decizională” – Anamaria Pirea, fondatoarea Hug Me Blanket.

Oferă-i un abonament la o aplicație de mindfulness

Acest cadou poate fi folosit de unul singur sau chiar în combinație cu pătura ponderată. Aplicații precum Calm sunt excelente în perioade stresante și îl vor ajuta pe cel care o folosește să obțină un somn mai bun, senzația de liniște interioară și ușurare. Cardul cadou Calm este valabil un an și îi dă posesorului acces la o bibliotecă bogată de exerciții de meditație structurate pe categorii: odihnă, reducerea anxietății, reducerea stresului, creșterea încrederii în sine etc. 

O altă aplicație populară de meditație și mindfulness este Headspace. Au carduri cadou pentru un an sau o lună care conțin sute de exerciții de meditație ghidată și audiouri pentru un somn mai odihnitor. 

Acestea sunt doar câteva exemple de cadouri care îi pot ajuta pe cei dragi să treacă cu bine peste perioadele stresante din viață. Fii atent la necesitățile lor și fii gata să îi ajuți în felul în care au nevoie.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!