(P) Cand iti moare cineva drag si nu stii ce ai de facut…

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 22 august 2019, 13:53

Omul trece de multe ori prin experiente cu totul si cu totul noi, unele placute, altele traumatizante. Cand traiesti o experienta noua este grozav de bine sa intalnesti pe cineva de incredere care sa iti spuna cum sa procedezi si cum sa suporti mai usor tristul eveniment, daca este vorba de un eveniment nefast.

Moartea unei persoane apropiate este o tragedie, dar exista agentii de servicii funerare care ofera pe loc suport si instruire gratuit. Da, sunt doua lucruri distincte, care necesita sa fie facute de catre profesionisti cu experienta care stiu sa personalizeze aceste doua servicii.

Unele persoane au nevoie de cuvinte de imbarbatare in astfel de momente si mai ales sa le asculte cineva pana la capat. Alte persoane, incearca sa dovedeasca tuturor ca pot face fata singure evenimentului si nu suporta sa fie imbarbatate, ci doresc relatii strict profesionale, de afaceri. Agentia de servicii funerare Funerare-nonstop.ro isi ajusteaza comportamentul ambelor situatii, agentii acesteia comportandu-se cu maxima atentie ca nimeni sa nu aiba de suferit.

Fac acest lucru de peste 15 ani si stiu cum sa abordeze fiecare persoana si caz in parte.

Si instruirea se face diferentiat, dar este nevoie de ea. Exista persoane care trebui sa organizeze pentru prima data o inmormantare, fiindca nu au mai pierdut pe nimeni apropiat ulterior.

In cazul acesta, instruirea se face de la zero. Clientului i se pun in fata toate ofertele firmei, i se comunica in mod onest si tarifele ca el sa aleaga. Multi solicita inmormantarile gratuite cu talonul de pensie, mai ales ca se dau si bani inapoi din ajutorul de inmormnatare, iar familia rezolva problema inmormantarii si a incasarii ajutorului de deces, fara sa plece de acasa. Aceasta este o inlesnire fara precedent. Ajutorul este dat tocmai cand este nevoie mai mare de el.

Exista si clienti care au experienta inmormantarilor si nu mai este atat de mult de lucrat cu ei, numai ca pot avea anumite pretentii de care agentia trebuie sa tina cont.

Firma de servicii funerare prezentata mai sus poate ajuta absolut orice familie, avand oferte eficiente pentru fiecare dintre ele, dupa cum urmeaza:

-pentru cei saraci, inmormantarea sociala cu cuponul de pensie si cu banii dati inapoi, 1000 de lei, in cazul alegerii pachetului economic si 500 de lei pentru pachetul premium.

-pentru apartinatorii bogati, inmormantarea de lux in memoria celui drag, cu multe aranjamente funerare, cu vase de lux si cu meniu pentru oamenii pretentiosi la pachetele sau la restaurant.

-pentru cei ortodocsi, care tin la pastrarea traditiilor si pentru crestinii neoprotestanti, care nu tin la traditii cum ar fi pachetelele de mancare, icoanele, batistele cu banuti si mesele de pomenire.

-pentru familiile care doresc inmormantarea si pentru cele care au in vedere incinerarea.

Pana si transportul este diferentiat si specializat, acesta asigurandu-se pentru decedat, dar la cerere si pentru participantii la ceremonia nefasta.

In concluzie, orice familie indurerata poate primi suport si instruire in momentele dramatice ale vietii.

Apelati la acesta agentie care isi ajusteaza serviciile la pretentiile familie apartinatoare si nu veti regreta!

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!