(P) 6 schimbări de look pe care merită să le încerci până la 30 de ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 09 septembrie 2020, 22:04

Până la 30 de ani, orice schimbare de look, oricât de îndrăzneață ar fi, merită încercată, pentru a testa cât mai multe posibile înfățișări pe care le poți avea. Noi le-am ales pe cele care ni s-au părut cele mai interesante și ți le prezentăm mai jos. Inspiră-te din ele și spune-ne pe care dintre ele le-ai încerca fără să stai pe gânduri.

Breton

Nu ai cum să-ți alegi un look care te definește dacă nu încerci cât mai multe tipuri de tunsori. Dintre toate, cele cu breton trebuie neapărat testate, pentru că e posibil să descoperi că te avantajează cel mai mult. Cere părerea stilistului și încearcă un breton în combinație cu un bob scurt, dacă fizionomia îți permite. În caz contrar, testează un breton pe o parte și părul filat pe părți, pentru un volum de invidiat.

Șuvițe stridente

Sau, de ce nu, întreaga podoabă capilară. Merită să încerci măcar o dată o culoare puternică de păr, care să îți pună în valoare personalitatea și să te scoată din anonimat. Iar dacă cineva îți spune că decolorarea părului îi va dăuna, spune-i că se înșală. Ce-i drept, acest mit a fost cândva un adevăr, atunci când industria cosmetică era la început, iar produsele pentru păr nu erau atât de avansate, cum sunt în ziua de azi. Decolorantul de păr, mai ales dacă îl testezi pe unul dintr-un salon de coafură, nu îți va ataca podoaba capilară. 

Așadar, începe schimbarea de look cu câteva șuvițe colorate intens în nuanțe de mov, roz, verde sau albastru sau mergi pe varianta „all in”, cu tot părul deodată. Prietenii tăi vor fi surprinși de cât de îndrăzneață poți fi și, cine știe, poate vei fi un trendsetter în gașca ta.

Mărire de sâni

Dacă visai dintotdeauna la o mărime mai mare, acum e cel mai bun moment să îți pui silicoane. Stai de vorbă cu un medic estetician și cere-i să îți facă un set de analize complete pentru a afla dacă ești sau nu aptă pentru acest tip de operație. E important să știi că recuperarea este una foarte ușoară, iar intervenția chirurgicală nu va lăsa urme vizibile pe piele. Te poți bucura de un decolteu mai mare în doar câteva zile și îți poți recâștiga încrederea în tine mai repede decât ai putea crede. 

Mărire de buze

Bucură-te de buze pline și cărnoase cu ajutorul acidului hialuronic. Vei fi încântată de efectul incredibil al acestei intervenții care te va ajuta să îți porți cu mândrie rujurile preferate. Și în acest caz, vei avea nevoie de sfatul unui medic înainte de a trece „la fapte”, însă rezultatul final va merita așteptarea!

Gene false

Privirea ta poate căpăta pe loc o profunzime deosebită cu ajutorul unor gene false. Alege varianta fir cu fir dacă vrei ca efectul să fie unul de lungă durată. Te vei bucura de un look cool fără să mai fie nevoie să folosești machiaj și vei putea renunța la gene oricând dorești. 

Tatuaj

Cu siguranță te-ai gândit măcar o dată cum ar fi să îți faci un tatuaj, nu-i așa? Acum e cel mai bun moment în care te poți bucura cu adevărat de o formă inedită de artă direct pe piele. Caută inspirație online și alege varianta cea mai apropiată de gusturile tale. Poți opta pentru un tatuaj minimalist sau poți îndrăzni ceva mai mult de atât. Tatuajul poate reprezenta un citat care te inspiră sau chiar reproducerea unei poze cu cineva foarte drag ție. Pentru un plus de frumusețe, alege un tatuaj colorat, care te va scoate din anonimat.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!