(P) 6 idei inedite pentru un garden party reușit

Ultimul update Duminică, 30 august 2020, 21:50

O petrecere în aer liber este una dintre cele mai grozave idei pe care le poți pune în practică. Căldura verii, muzica bună și ambianța concură pentru a-ți oferi o experiență desăvârșită, de care să-ți amintești peste ani. Pentru a face petrecerea și mai de neuitat, poți veni cu idei cât mai trăsnite de distracție și decorare, astfel încât rezultatul final să fie cu adevărat surprinzător. Dacă nu ai inspirație în acest sens, iată câteva idei inedite pentru un garden party reușit dar și la ce să fii atentă. 

Distracție în aer liber și baldachine de poveste

În ultimii ani, baldachinele au câștigat teren la nivel de decorare a grădinilor, așa că de ce nu ar deveni un laitmotiv al petrecerilor outdoor? Pentru asta, trebuie ca suprafața pe care le așezi să fie plană, grijă pe care nu o ai dacă ai folosit pavele din piatră naturală pentru amenajarea grădinii. Acestea oferă nu doar o suprafață perfectă ci și un aspect modern și extravagant, numai bun pentru o petrecere în aer liber.

Muzica din boxe de club

Dacă te-ai gândit la o petrecere în aer liber, cu siguranță vei avea nevoie și de o sonorizare potrivită. Un sistem complet sau câteva boxe amplasate strategic s-ar putea să te ajute să obții sunetul de vis, specific, parcă, doar cluburilor. La nevoie, poți angaja un DJ care să te ajute cu muzică bună, conform preferințelor tale și ale invitaților tăi.

Decorațiuni de grădină

Era baloanelor încă nu a trecut, așa că dacă vrei să îți înfrumusețezi grădina cu astfel de decorațiuni, fă-o! Fără teamă! O arcadă, un panou foto sau, pur și simplu, baloane așezate ici-colo pot fi doar câteva dintre ideile de decorare. Pe de altă parte, dacă îți dorești ceva mai sofisticat, optează pentru decorațiuni profesionale, cum ar fi panourile foto speciale sau chiar bannerele sau panourile personalizate. 

Cabina foto

Dacă vrei ca distracția să fie la cote maxime, poți instala în grădină un sistem de fotografiere în timp real. Adică o cabină foto, digitalizată și interactivă, care ajută foarte mult în ceea ce privește buna dispoziție. În general, tinerii adoră să pozeze, iar dacă această cabină foto are și posibilitatea de să-ți trimită fotografiile pentru a le posta în social media, atunci lucrurile devin și mai grozave. Cabina foto se poate închiria, cu sau fără operator, iar distracția se va declanșa instantaneu.

Jucați-vă!

Jocurile de societate sau chiar jocurile copilăriei, dar adaptate vârstei invitaților, pot crea momente de neuitat. Instalează, spre exemplu, o piscină cu bile, de tipul celor folosite în locurile de joacă special amenajate pentru copii. Cui nu i-ar plăcea să uite de toate și să se afunde în copilărie?

Food and drinks

La capitolul acesta, lucrurile sunt cum nu se poate mai simple. Nu este necesar să comanzi mâncare, pentru că, fiind o petrecere outdoor, puteți să încingeți grătarele pentru o masă nemaipomenită. În dulcea tradiție românească, grătarul e la loc de cinste, așa că vei fi surprins cât de multe persoane vor accepta invitația ta la grătar.

În ceea ce privește băuturile, poți crea un bar exterior din care să poată fiecare să consume băuturile preferate. Foarte important pentru o petrecere în grădină este să nu uiți de gheață.

Iată câteva idei simple, dar de efect, care te vor ajuta să faci dintr-o simplă petrecere o experiență memorabilă, de care să-ți amintești cu prietenii peste ani. Ție care ți-a plăcut? Nu e așa că e cam greu de ales? Baftă!!

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!