(P) 5 trucuri prin care să te relaxezi, mergând la sală!

De pe

Imaginează-ți cel mai relaxant loc din lume. Nu sala de fitness a fost cea care ți-a venit prima în minte, nu-i așa?

Motivul pentru care fugim de sală (și nu în ea) este că tindem să vedem sportul ca pe o corvoadă: mergem în grabă, ne temem de febra musculară de după și abia așteptăm să vedem rezultatele. Sweat Concept îți propune 5 trucuri prin care sala va deveni noua ta oază de relaxare.

E mai bine în doi

(P) 5 trucuri prin care să te relaxezi, mergând la sală!

Altfel pornești la drum dacă știi că ai cu cine să te pui pe treabă. Cu toții avem acei prieteni cu care ne-am dori să petrecem mai mult timp, dar planurile noastre nu par să se alinieze niciodată. Sala poate fi activitatea de care aveți nevoie: va fi o metodă sigură de a vă distra împreună și de a crea noi amintiri. Pe lângă faptul că vei avea cu cine să te antrenezi, nu te vei demotiva la fel de ușor – doar nu-i vei spune „nu” cele mai bune prietene! Sweat Concept oferă invitații gratuite pentru prieteni – așa că-i poți face o ofertă de nerefuzat.

Socializează

(P) 5 trucuri prin care să te relaxezi, mergând la sală!

Chiar dacă mergi singur la sală, asta nu ar trebui să te oprească să te simți bine. Mersul la sală poate fi o ocazie să cunoști oameni noi, să descoperi persoane care au aceleași interese ca tine și să-ți extinzi cercul de prieteni. Dacă alegi o clasă cu mai mulți participanți, în locul exercițiilor individuale, vei de avea deja un subiect comun cu care să spargi gheața. Mai mult, la Sweat ai o întreagă zonă dedicată relaxării și socializării, precum și evenimente cu after party unde poți combina antrenamentele cu o seară de distracție.

Îmbină utilul cu plăcutul

(P) 5 trucuri prin care să te relaxezi, mergând la sală!

Cine nu ar vrea să încheie o zi stresantă cu un masaj? Dacă faci din mersul la sală o rutină, vei avea un motiv în plus să te răsfeți – doar ai muncit pentru asta! Pe lângă faptul că te vei relaxa și îți vei recăpăta energia, printr-o ședință de masaj vei scăpa și de mult temuta febră și inflamație musculară. Dacă te grăbești, poți profita de o sesiune de masaj pe scaun. Durează doar 15 minute și te va detensiona complet!

Transformă totul într-o zi de spa

(P) 5 trucuri prin care să te relaxezi, mergând la sală!

Abonamentele sălilor de fitness includ de multe ori tot felul de beneficii și de servicii extra. Dar de câte ori chiar le-ai folosit? Sfatul nostru ar fi să încerci să găsești acea zi pe săptămână sau chiar pe lună pe care să ți-o dedici. Experimentează o ședință de saună, de tratament sau chiar o baie într-un hot tub japonez și vei vedea cum mersul la sală devine mai mult decât plăcut. Știm că poate suna fantastic, dar merită să încerci!

Oferă-ți timp

(P) 5 trucuri prin care să te relaxezi, mergând la sală!

E greu să-ți faci timp pentru tine, iar într-un program încărcat chiar și o clasă de 40 de minute poate părea prea mult. Chiar dacă nu ți-ai putea dedica o zi sau o întreagă seară ție, încearcă să-ți iei un moment de respiro după fiecare antrenament. În sălile Sweat găsești spații speciale de meditație, cu scaune încălzite și diferite cărți unde poți lua o pauză pentru a asimila tot ce ai făcut în ziua respectivă. Te va ajuta să închei mult mai relaxată exercițiile.

Un alt sfat ar fi să optezi pentru o sală neaglomerată, gândită în jurul ideii de relaxare și wellbeing așa cum sunt Sweat Promenada sau Sweat the Light.