(P) 5 tipuri de pantaloni pe care fiecare femeie ar trebui să îi dețină

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 08 septembrie 2020, 21:05

Pantalonii sunt acea piesă vestimentară care te pot salva în diverse ocazii. În funcţie de croială şi stil, aceştia se pot purta la orice tip de ţinută, office sau casual.

Totodată, dacă nu sunt prea strâmţi sau prea lungi, pantalonii sunt una dintre cele mai comode piese, fiind uşor de îmbrăcat şi de purtat şi pot fi piese de bază în numeroase ţinute elegante şi pline de stil.

Iată 5 tipuri de pantaloni care nu ar trebui să lipsească din garderoba ta.  

Pantalonii largi

Aceşti pantaloni sunt foarte uşor de purtat, eleganţi şi sofisticaţi şi oferă confort deplin. Sunt ideali pentru ţinutele casual în zilele aglomerate, cât şi pentru călătorie. Totodată, poţi găsi modele extrem de elegante pe care să le poţi purta la evenimente. Dacă sunt realizaţi dintr-un material subţire, natural şi respirabil, precum inul sau bumbacul, sunt ideali pentru zilele călduroase. În zilele mai reci, ţinuta se poate completa cu o jachetă lejeră. Se recomandă să fie purtaţi cu pantofi sau sandale fără toc, dar, pentru un plus de accent, la o ţinută de seară, poţi încerca şi o pereche de sandale cu toc.

Pantalonii cu tivuri tăiate în faţă

Cu o astfel de pereche de pantaloni poţi miza pe o siluetă modernă şi, totodată, flatantă. Pantalonii aceştia cu tivuri tăiate în faţă arată minunat dacă se poartă cu cizme conice, sandale cu toc şi o jachetă de piele cambrată. Dau farmec şi eleganţă atât ţinutelor office, cât şi celor casual. 

Pantalonii evazaţi uşor

Purtaţi cu tocuri înalte, pantalonii evazaţi uşor îţi vor crea o ţinută măgulitoare. Au darul de a alungi piciorul şi, totodată, sunt o piesă elegantă şi plină de stil pentru orice ţinută, chiar şi atunci când se poartă cu o bluză simplă. Este pantalonul ideal pentru zilele mai reci, când se poate combina cu o jachetă din piele sau chiar un sacou din stofa. 

Blugii drepţi

Poate fi dificil să găseşti perechea de blugi potrivită pentru silueta ta, în special când piaţa este atât de generoasă în oferte. Însă, dacă vei găsi modelul perfect care să îţi pună în evidenţă talia şi să aibă o linie dreaptă sau clasică, să ştii că vei putea să crezi multe ţinute măgulitoare. Blugii drepţi sunt piesa ideală pentru ţinutele casual, sau chiar office dacă firma accepta acest tip de pantaloni. Îi poţi purta cu pantofi cu toc, tricou, bluză sau cămaşa, o jachetă şi accesorii variate. Blugii drepţi sunt tipul de pantalon extrem de versatil în jurul cărora poţi construi nenumărate combinaţii vestimentare inspirate.

Pantalonii ţigară

Pantalonii ţigară sunt pantalonii clasici şi o piesă vestimentară care va funcţiona în orice situaţie şi în combinaţii diverse. Se pot purta cu sandale sau stiletto, ziua sau noaptea, în ţinute office sau casual, cu cămăşi, bluze şi sacouri. Cu o pereche de pantaloni ţigară nu ai cum să greşeşti în nicio ţinută vestimentară, indiferent de ocazie.

Pentru a-ţi completa garderoba, la Bolf.ro găseşti oferte variate de pantaloni eleganţi, confortabili şi plini de stil.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!