O cafea …miraculoasă!

De Unica.ro, pe

Trebuie să recunoaștem faptul că ziua începe mult mai frumos cu o cafea fierbinte, aromată și foarte….tare! Ne binedispune și ne oferă parcă energia de care avem nevoie pe parcursul întregii zile.

Exista însă persoane care nu pot consuma cafea obișnuită datorită unor probleme de sănătate importante. Chiar dacă în comerț descoperim zilnic sortimente noi de cafea decofeinizată, mai există o soluție pentru astfel de situații. Și este chiar o soluție mult mai avantajoasă și pentru celelalte categorii de persoane care nu suferă de nici un fel de afecțiuni ale stării de sănătate.

Ce este Ganoderma Lucidum?

Reishi sau Ganoderma Lucidum este o ciupercă foarte rară cunoscută și folosită pentru vindecarea anumitor boli încă din antichitate. În țările asiatice această ciupercă mai este cunoscută și sub denumirea de … ciuperca „nemuririi”.

Specialiștii au descoperit că ciuperca Ganoderma Lucidum conține mai mult de 200 de microelemente active, principalele fiind proteine, polizaharide, acizii ganodermici, germaniul organic, adenozina și aminoacizii.

În prezent și la noi în țară pot fi procurate preparate naturiste care conțin această miraculoasă ciuperca asiatică, din fericire. Dintre cele mai populare preparate amintim de cafeaua  Ganoderma. Este un produs din ce în ce mai solicitat de către persoanele care suferă de afecțiuni cardiace, în special, mai ales de acelea care nu au voie să consume cafea cu un conținut ridicat de cofeină.

Însă, nu acestea sunt cele mai importante efecte benefice ale acestui preparat interesant. Foarte mulți cercetători susțin faptul că, preparate pe baza de Ganoderma, au efect antitumoral. Este în principal rolul polizaharidelor din ciupercă care mai intervin și în reglarea imunității precum și în scăderea tensiunii arteriale. Preparatele pe bază de Ganoderma sunt indicate pentru persoanele alergice deoarece aceasta inhibă eliberarea histaminei și îmbunătățesc funcțiile hepatice foarte mult. 

Dacă veți consuma preparate pe bază de Ganoderma, veți avea un nivel mai scăzut al trigliceridelor, precum și un nivel mai scăzut al colesterolului. Acest lucru înseamnă implicit o protecție cardiovasculară excelentă. Preparatele de acest gen au și un efect antioxidant bun, ajută în tratamentul anxietății, bronșitei, insomniei, astmului, tensiunii arteriale, etc. 

Doza zilnică recomandată este de 1-3 g de pudră de ciuperci Reishi. Trebuie să fiți precauți și să anunțați medicul curant dacă urmați alte tratamente medicamentoase clasice. Efectele se pot suprapune și puteți avea chiar probleme severe de sănătate, dacă dozele de medicamente nu sunt ajustate în mod corespunzător.

De unde puteți cumpăra cafea cu Ganoderma?

Cafea-ganoderma.ro este un magazin online specializat în comercializarea de preparate diverse pe bază de Ganoderma. Oferta magazinului acesta este foarte variată și chiar merită analizată periodic pentru a fi la curent cu produsele noi care apar pe piață din această categorie. Este vorba despre produse interesante cu efecte terapeutice foarte variate, de diferite tipuri. Pot fi comandate online într-un mod foarte simplu. Prețurile nu sunt deloc mari. Campaniile de reduceri se organizează frecvent!

Cu această ocazie vă recomandăm produsele Gano Cafe Supreno, Gano Cafea Ganoderma Classic 3 în 1, Gano Cafe 4 în 1 Dalvita cu Ganoderma și Gano Cafe Hazelnut.

Toate caracteristicile produselor sunt postate pe pagina de prezentare a companiei. Merită să analizați această ofertă și să vă bucurați de efectele minunate ale multor remedii naturiste care fac minuni de mii de ani. 

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!