Nuanțe de blond potrivite pentru fete cu ochi verzi

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 28 februarie 2022, 16:53

O nuanță de vopsea care ți se potrivește te poate ajuta să îți pui în evidență trăsăturile! 

Te gândești să apelezi la o schimbare de look? Ține cont de acești pași:

  1. Alege o nuanță de vopsea în funcție de tonul pielii – Dacă nuanța venelor tale  bate spre verde sau galben, tonul tău este unul deschis și îți recomandăm următoarele nuanțe de vopsea: Blond cenușiu, Blond mediu, Blond nordic, Negru albastru sau Blond argintiu. Dacă nuanța venelor tale bate spre albastru sau purpuriu, tonul tău este unul închis și poți apela la: Castaniu scorțișoară, Roșu intens, Blond auriu închis, Ciocolată amăruie sau Acaju. 
  1. Nuanța aleasă se potrivește și cu ochii tăi? – Dacă ochii tăi au o culoare deschisă, precum albastru sau verde, poți opta pentru o nuanță care este asociată nuanțelor calde. Dacă ochii tăi au o culoare mai închisă, respectiv sunt căprui, nuanțele maronii cu diverse reflexii sunt considerate cele mai indicate.
  1. Nuanța aleasă te va face să te simți cel mai bine în pielea ta? – Dacă răspunsul la această întrebare este “DA!”, atunci a venit timpul să faci schimbarea!

Dacă te numeri printre persoanele norocoase care au ochii verzi, parcurge în continuare acest articol și află care sunt cele mai potrivite nuanțe de vopsea pentru părul tău. 

Ochii verzi sunt considerați cei mai rari, tocmai de aceea trebuie să îi prețuiești și să îi pui în valoare atât prin culoarea hainelor pe care le porți, cât și prin culoarea părului tău. 

Printre regulile principale pe care trebuie să le știi se numără:

  • Spune NU nuanțelor palide de argintiu;
  • Spune DA roșului, negrului, dar și șatenului ciocolatiu cu diverse reflexii.

Așa cum am specificat și anterior, tonul pielii joacă un rol foarte important în alegerea unei nuanțe care să te facă remarcabilă și să îți pui în valoare frumusețea naturală.

În cazul ochilor verzi lucrurile stau în felul următor: 

  • Dacă tonul tău este unul rece, alege nuanțe de blond deschis, care bat spre tonuri de cenușă sau platină. Pe lângă acestea ți se potrivesc foarte bine și nuanțele de roșu intens, dar și negru.
  • Dacă tonul tău este unul cald, poți opta pentru o vopsea de par blond solar și luminos sau blond suvitat, in multiple dimensiuni, de la galben la portocaliu. De asemenea, sunt perfecte pentru tine și nuanțele de roșcat, precum cuprul, aramă, ginger sau scortisoara, pe lângă cele de șaten sau negru ombre.

Este ușor sa stralucesti cu una dintre cele mai rare nuanțe de ochi, așadar ține cont de informațiile prezentate anterior și scoate-ți în evidență acel farmecul aparte!

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!