Novakid lansează campania globală „I Have A Dream” și în România

De Unica.ro, pe

Novakid, platforma online de limba engleză pentru copii nr. 1 a Europei, distincție acordată de compania de consultanță J’son & Partners în iunie 2021, invită toți tinerii visători din România să se alăture campaniei „I Have A Dream”, pe parcursul lunii decembrie 2021, la sfârșitul căreia pot câștiga premii notabile. Câștigătorii vor primi gadgeturi Apple sau un abonament anual pentru cursuri de engleză.

Copiii cu vârste între 4 și 15 ani sunt invitați să intre în competiția Novakid „I Have A Dream”, în perioada 29 noiembrie-19 decembrie. În ce constă competiția? Orice copil se poate bucura de o lecție de engleză gratuită pe platforma Novakid România. După această primă experiență de studiu în cadrul platformei, tinerii participanți sunt invitați să-și împărtășească un vis în limba engleză sau română, pe care reprezentanții Novakid îl vor viziona prin intermediul rețelelor de socializare. Mecanismul este simplu, iar materialele de înscriere se pot realiza ușor, cu orice telefon. Mai multe detalii despre campanie se regăsesc și pe conturile de Facebook și Instagram ale Novakid România.

Extragerea premiilor va avea loc pe 24 decembrie. Cele mai interesante vise vor fi alese de fondatorii Novakid Max Azarov și Dmitry Malin. Câștigătorii vor primi gadgeturi Apple, pentru ca studiul să fie comod și de succes, sau un abonament anual pentru cursuri de engleză Novakid.

Novakid lansează campania globală „I Have A Dream” și în România

A visa ușor și liber este o abilitate uluitoare, fiecare copil fiind înzestrat cu ea. Să devii un blogger popular, să cucerești spațiul, să vizitezi Disneyland – orice vis din copilărie are propria rețetă de împlinire. Totuși, există un ingredient comun care leagă totul împreună – cunoașterea limbii engleze. Indiferent cât de îndrăzneț ar fi visul unui copil, engleza va fi mereu un ajutor de nădejde pentru realizarea lui.

„Lumea modernă se schimbă incredibil de rapid, dar rolul limbii engleze rămâne același. Novakid consideră că abilitățile lingvistice oferă libertate – călătorii fără bariere comunicaționale sau alegerea celei mai bune universități din lume și obținerea unei educații moderne. Libertatea de a-ți construi o carieră în orice țară și de a fi o persoană de succes. Scopul acestei inițiative este de a le dezvălui copiilor și părinților lor beneficiile limbii engleze, cea care îi va inspira să reușească” – declară Max Azarov, fondatorul Novakid.

Află mai multe și alătură-te campaniei pe pagina: dreambig.novakidschool.com 

Novakid lansează campania globală „I Have A Dream” și în România

Despre Novakid

Novakid, o platformă online de limba engleză pentru copiii cu vârste între 4 și 12 ani, a fost fondată în 2017, în Silicon Valley (SUA) de Max Azarov, Dmitry Malin și Amy Kroveletskaya.
Peste 2.000 de profesori cu experiență, adevărați profesioniști în domeniu, oferă lecții de engleză printr-o platformă online interactivă.

Curriculumul Novakid este în conformitate cu prevederile Cadrului European Comun de Referință pentru Limbi (CEFR) și este conceput ținând cont de vârsta și interesele copiilor. Novakid folosește tehnologii de gamification și realitate virtuală pentru a crea copiilor de pretutindeni un mediu propice vorbirii limbii engleze și pentru a-i ajuta să interiorizeze cunoștințele cu mare interes.

Metodologia unică Novakid pentru evaluarea progresului studenților (mai mult de 1.500 de parametri, teste A/B și alte componente ale unei abordări bazate pe date) asigură rezultate ridicate ale învățării și permite adaptarea programului în funcție de nevoile și interesele individuale ale elevului.

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!