Noua serie j de aspiratoare inteligente iRobot cu machine learning pentru o aspirare desăvârșită

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 10 decembrie 2021, 17:20

Seria j de aspiratoare inteligente iRobot reprezintă o noutate pe piața aspiratoarelor robot din România. Roboții de curățenie din seria j sunt dotați cu algoritmi de învățare automată (machine learning) pentru o navigare desăvârșită prin casă și sunt ideali pentru cei care au animale de companie. Aspiratoarele inteligente învață când te ești sau nu acasă, pentru a-și alege momentele oportune de aspirare, sau dacă e un sezon din an în care curățenia ar fi bine să fie făcută cu o frecvență mai mare.

Noua serie j de aspiratoare robot de la iRobot cu algoritmi de învățare automată  – machine learning – învață încontinuu despre poziționarea elementelor din încăpere și se adaptează  locuinței, pentru a-și optimiza navigarea. Obstacole ca șosete, pantofi, murdăria animalelor de companie sau cabluri electrice sunt evitate cu succes de aspiratorul robot Roomba® j7.

Aspiratorul inteligent cartografiază locuința pentru a o parcurge fără probleme și înțelege dinamica din casa ta. Aspiratorul robot se va ocupa în exclusivitate de curățenie, în timp ce tu vei avea mai mult timp liber pe care să-l dedici activităților recreative.

A picture containing indoor, mouse

Description automatically generated

Grija aspiratului dispare pentru mai mult timp

Mulțumită stației Clean Base™ (inclusă pentru modelul de aspirator J7+), grija aspiratului dispare un timp îndelungat. Această generație de roboți de curățenie beneficiază de funcția de golire automată a mizeriei: după ce a terminat curățenia, aspiratorul se duce și își golește singur murdăria în acea stație. Un plus este faptul că nu se face mizerie sau nor de praf la golirea sacului folosit. Acesta se aruncă în coșul de gunoi și se înlocuiește cu unul nou. 

Aspiratorul robot e perfect pentru persoanele care suferă de alergii. Robotul are filtre speciale care absorb particulele alergene și se golește singur într-un sac închis care poate reține particule de praf cu dimensiuni de până la 7 microni.

Nu te îngrijora, știe să ocolească obiectele din locuință 

Roomba® j7/j7+ ridică experiența curățeniei la un cu totul alt nivel. Aspiratorul inteligent devine mai eficient cu cât e întrebuințat mai mult. Acesta poate fi controlat de la distanță prin intermediul aplicației iRobot Genius și poate fi programat să pornească când nu te afli acasă. În timpul curățeniei , aspiratorul robot îți trimite prin intermediul aplicației fotografii cu obstacolele întâlnite, pentru a te ține la curent cu micile dezastre găsite pe podeaua casei tale, de exemplu ‘’surprizele neplăcute’’ ale animalului de companie. Robotul are și recomandări personalizate de curățenie în perioada de năpârlire a animalelor. Tot cu ajutorul aplicației poți da aspiratorului robot instrucțiuni legate de gestionarea diferitele obstacole pe care le poate întâlni în viitor. 

Sistemul de navigare inteligentă PrecisionVision Navigation ajută aspiratorul să distingă obiectele din camera și să facă diferența între mizeria care trebuie aspirată și pantofii, șosetele sau cablurile, pe care le evită. În plus, ești mereu ținut la curent cu nivelul de curățenie din casă întrucât robotul îți trimite pe telefonul mobil fotografii cu obiectele depistate pe podea. 

Poți să fii sigur că ai mereu controlul asupra datelor personale deoarece iRobot folosește cele mai înalte standarde de securitate cu criptare.

Surpriză, aspiratorul știe să insiste în cele mai murdare colțuri din casă 

Aspiratoarele robot din seria j folosesc tehnologii patentate iRobot: PrecisionVision Navigation și Dirt Detect™ Technology. PrecisionVision Navigation reprezintă sistemul de navigare inteligentă a încăperii, iar Dirt Detect™ Technology este tehnologia care recunoaște locurile cele mai murdare din casă, determinând aspiratorul să insiste în acele puncte cu curățenia. Pe lângă aceste tehnologii, ai și Clean Base™ Automatic Dirt Disposal, stație care poate reține praf și murdărie adunate în 60 de zile de aspirare. Golirea stației se face foarte simplu, fără mizerie sau ridicarea unui nor de praf, deoarece sacii sunt deja închiși la scoaterea din stația Clean Base™. În plus, părul de animale nu mai e o problemă datorită tehnologiilor avansate cu care vin aspiratoarele robot Roomba, precum și datorită perechii de perii rotative multi-suprafață, pentru o curățare mai eficientă. 

Într-o lume în permanentă mișcare și agitație, e important să nu faci compromisuri când vine vorba de confortul din casa ta. iRobot îți vine în întâmpinare cu produse special concepute pentru a-ți ușura munca de zi cu zi din gospodărie. Dedică-ți timpul lucrurilor care-ți fac plăcere, petrece mai mult timp cu copiii și familia alegând un robot aspirator care îți lasă casa curată, cu un aer împrospătat, cu mai puțin praf, bacterii sau alți alergeni. 

Datele tale personale sunt în siguranță și sunt folosite doar pentru curățenia casei tale

Grija actuală a consumatorului modern este legată de protecția datelor personale. Pentru iRobot, siguranța datelor este cea mai importantă. Robotul de curățenie este doar al tău și el știe asta. iRobot folosește cele mai înalte standarde de criptare a datelor și păstrează și îți folosește informațiile strict pentru a-ți îmbunătăți mereu experiența.

Cu ajutorul aplicației iRobot, poți programa de la distanță aspiratorul să pornească în perioada în care ești plecat. Economisești timp iar, când revii acasă, găsești casa curată. Aplicația folosește serviciile de geolocație de pe telefonul tău mobil și detectează când nu te afli acasă, pentru a porni programul de aspirare când ești plecat.

Aspiratorul poate fi pornit și săptămânal, în anumite zile și în anumite  intervale orare. Astfel, curățenia are loc când nu ești acasă, fără să fii deranjat, într-un program setat încă de dinainte.

Tot prin intermediul aplicației iRobot poți seta în doar câțiva pași care sunt locurile din cameră pe care robotul să le omită în timpul programului de aspirare. În plus, funcția Reactive Sensor Technology previne blocarea robotului aspirator în locurile în care nu încape, datorită senzorilor inovatori care îi transmit dacă are sau nu loc.

iRobot Home App este o altă tehnologie iRobot datorită căreia nu vei mai dori să încerci alt aspirator decât Roomba® seria j. Aplicația permite comunicarea cu robotul prin intermediul asistentului vocal. Cu ajutorul acestuia poți transmite robotului să curețe o anumită cameră sau zonă din cameră, de exemplu în fața canapelei. iRobot Home App se integrează cu Alexa și Google Home.

A screenshot of a video game

Description automatically generated with medium confidence

Putere de aspirare surprinzătoare și perii speciale brevetate 

Aspiratorul robot Roomba®J7, alături de modelele i3 și i7, are o putere de aspirare de 10 ori mai mare, în comparație cu modelele de roboți din seria 600. 

Graphical user interface

Description automatically generated

Aspiratorul robot este dotat cu perii din cauciuc brevetate iRobot care trag părul de animale  de pe pardoseală și o perie specială care pătrunde în colțuri. iRobot aduce împreună puterea de aspirare, precizia și performanța, cu periile mulți-suprafață ale aspiratorului inteligent Roomba® j7/j7+. Acestea asigură curățenia în locuințele cu diferite tipuri de podeli dure (gresie, parchet etc). Periile sunt construite cu benzi de rulare din cauciuc care rămân mereu în contact cu diferitele suprafețe, iar design-ul lor unic previne răsucirea părului animalelor de companie în jurul acestora.

Noua serie j de aspiratoare inteligente iRobot cu machine learning pentru o aspirare desăvârșită
Noua serie j de aspiratoare inteligente iRobot cu machine learning pentru o aspirare desăvârșită

De departe cel mai bun aspirator robot pe care l-am avut

Am fost atât de mulțumită de Roomba j7+. Am avut un model mai vechi Roomba în trecut dar acest model este de departe superior. Avem o familie mare, cu un copil mic, doi caini și o pisica și podelele noastre sunt din parchet laminat, cu câteva covoare. Acest Roomba este atât de inteligent! Poți controla aproape totul cu telefonul. După ce creează o hartă a casei, îți arată o hartă după care poți alege ce camere vrei să aspire. Poți programa când să pornească și poți inclusiv să încarci poze cu obstacolele din calea sa. Este mai silențios comparativ cu modelul anterior, ceea ce este excelent. Face zgomot când se duce să golească murdăria – dar doar atât. Face totul de unul singur. Este minunat că nu trebuie sa mergi să îl golești manual de fiecare dată.

Noua serie j de aspiratoare inteligente iRobot cu machine learning pentru o aspirare desăvârșită

O surpriză plăcută

Nu pot să laud suficient aspiratorul iRobot Roomba j7+! Sunt atât de surprinsă de cât de bine curată! Îmi place foarte mult și aspectul modern și atractiv al robotului, și faptul că nu ocupă mult spațiu în casă. Avand în vedere că am 2 caini și doi copii într-o casă aglomerată, aspiratorul face o treabă foarte bună. E atât de simplu să pornești aplicația și să dai drumul aspiratorului! Timpul pe care l-am economisit este cel mai mare câștig. Pur și simplu iubesc acest aspirator! Complet revoluționar!

Despre iRobot

Aspiratoarele din gama iRobot sunt mult mai mult decât niște roboți de curățenie. Produsele iRobot sunt soluții complexe de îngrijire a locuințelor, gândite să vină în întâmpinarea nevoilor din casa ta. Cu iRobot îți poți dedicați timpul altor activități relaxante în loc să faci curățenie.

iRobot se obligă să pună invențiile, descoperirile și tehnologia în folosul creării unor roboți practici și valoroși pentru activitatea din casa ta. iRobot este un promotor al dezvoltării tehnologice în domeniul navigației inteligente și al cartografierii. Prin construirea unor parteneriate externe strategice, dar și prin inițiative interne, iRobot are ca obiectiv să creeze o legătură strânsă între roboți și tehnologii, prin care să promoveze conceptul de casă inteligentă (smart home).

iRobot este o companie americană cunoscută pentru inițiativele tehnologice în domeniul aspiratoarelor inteligente și folosește tehnologie comună cu NASA. iRobot nu doar a creat categoria roboților de curățenie, ci și continuă să fie un inovator în domeniu, ajutând lumea și schimbând-o în bine cu produse noi, inedite. 

Cele mai noi modele de aspiratoare robot din gama iRobot, Roomba® J7 și J7+, sunt disponibile exclusiv pe site-ul irobot.ro.

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!