Micro-Extensiile din Păr Natural îți asigură un Look demn de Covorul Roșu

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 07 decembrie 2021, 00:57

Îți dorești o schimbare de look? Vrei un păr lung și voluminos? Cine are timp să aștepte câțiva ani pentru asta!? Astăzi, poți apela la extensii de păr profesionale pentru o transformare rapidă. Nimeni nu își va da seama că porți extensii și nici tu nu te vei simți inconfortabil purtându-le. Poți obține un look demn de covorul roșu, alegând extensiile de păr potrivite.

            Micro-extensiile de păr, denumite și extensii de păr fir cu fir sunt ceea ce cauți!  Se fixează pe șuvițe foarte fine cu ajutorul unui aparat care furnizează o rășină naturală. Procesul este unul laborios, migălos. Dar rezultatul este pe măsură. Deoarece se lipesc pe șuvițe subțiri și sunt realizate din păr natural, micro-extensiile sunt invizibile pentru ceilalți și se simt natural. 

Micro-extensiile din păr natural sunt soluția ideală chiar și pentru persoanele cu păr scurt sau pentru cele care suferă de alopecie. Întregul proces este extrem de delicat și poate fi asemuit cu munca unui bijutier. Din acest motiv, aplicarea micro-extensiilor de păr poate dura și 3-4 ore. Montarea acestora se face numai de către hairstylisti specializați în această metodă, precum cei de la Salonul BeautyPlay din București

O imagine care conține interior, persoană

Descriere generată automat

Micro-extensiile din păr natural îți asigură un look demn de covorul roșu. Crezi că vedetele pe care le admiri au părul lung și voluminos de la “mama natură”? La fel ca noi, se confruntă cu varii probleme. Dar au o armă secretă: extensiile profesionale. Acum, poți obține și tu un look de vedetă, optând pentru micro-extensiile de păr invizibile.

Deși este adevărat că extensiile din păr natural pot fi tratate la fel ca părul tău, există câteva lucruri de care trebuie ții cont pentru a le întreține. Când vine vorba de șampon și balsam, respectă întotdeauna recomandările stilistului. Se recomandă, dacă este posibil, să îți speli părul la duș, permițând apei să curgă pe păr. Delicatețea este cuvântul cheie; nu trebuie frecat părul în exces. Un alt aspect important: să nu te culci cu părul ud, deoarece extensiile se pot încurca în timpul somnului. La fel ca părul natural, extensiile de păr se pot deteriora atunci când folosești excesiv căldura directă pe ele. Așa că fii atentă când îți usuci părul sau folosești placa ori ondulatorul.

Micro-extensiile de păr se mențin circa 3-4 luni de la aplicare. După 4 luni, e indicat să faci o vizită la salon pentru ca stilistul să verifice cât de mult ți-a crescut părul de la rădăcină și să le fixeze mai sus, dacă e cazul. Fiind din păr natural de calitate, acestea se pot refolosi timp de 18 luni, astfel că nu mai cheltui bani pe alte extensii, ci aloci doar costuri modice de întreținere. 

Când părul tău arată și se simte minunat, îți crește enorm încrederea în tine. Radiezi de optimism și bună-dispoziție. Optează pentru micro-extensiile din păr natural și bucură-te de un păr superb! 

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!