Mic dejun cu vedere la mare

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 29 aprilie 2022, 00:46

Indiferent de anotimp, există o emoție diferită pe care ne-o oferă marea și adevărul este că o iubim când e înspumată și pare nervoasă ca o fostă iubită, când ne răcorește tălpile la o plimbare pe țărm sau când ne permite s-o facem martor tăcut al tuturor bucuriilor sau tăcerilor noastre.

O adorăm oricând, oricum și nu pentru că ne-am născut cu ea la picioare ci pentru că e parte din poveștile înfiripate la mare din viața multor oameni care o iubesc, aflându-se în preajma ei pe perioada vacanțelor sau în permanență.

Există locuri în care pășești desculț și-ți permiți luxul de a te deconecta complet de la viața obișnuită, savurând priveliștea, calitatea aerului și cafeaua de dimineață în moduri aparte, inedite.

Le păstrăm descrierea în filele din carnețelul cu „Știu ce-ai făcut astă-vară” și le împărțim cu generozitate pe rețelele sociale pentru că nimic din ceea ce e cu adevărat mișto nu trebuie păstrat cu egoism ci împărțit cu energie, promovat cu entuziasm și vizitat cu regularitate.

Atunci când ne-am propus să creăm un astfel de loc pe litoralul românesc am vrut ceva care să iasă din tiparele clasice, un loc gândit cu bun-gust și orientat spre client, acel loc pentru care ai vrea să-ți rezervi un loc de parcare pentru întreaga vară.

La Shut Up Beach, în Mamaia, punem preț pe experiențele senzoriale, cele care te transformă și te îmbogățesc prin intensitate, oferind tuturor celor care ne calcă pragul opțiuni de petrecere a timpului liber special construite să atragă, să seducă și să cucerească inimile călătoare.

Împărțită pe zone atent diferențiate în funcție de consumator, locația noastră adăpostește un Restaurant, o zonă de Bar, colțul special dedicat băuturilor de tip festivalier – Cocktail Bar și o Plajă Privată. Avem, cum s-ar spune, de toate pentru toată lumea. Și marea la doi pași distanță, pentru că ea reprezintă motivul întregii noastre organizări.

În topul evenimentelor rememorate cu entuziasm de către toți cei care au experimentat micul dejun pe litoral este, fără dar și poate, micul dejun cu vedere la mare. Fie că ești genul gurmand, care începe ziua cu un mic dejun generos, diversificat și care păstrează cafeaua fierbinte pentru finalul mesei sau mai degrabă visător, care hrănește cu cofeină și priveliștea niciodată aceeași pe care o oferă marea, avem pentru tine variante multiple asortate oricăror preferințe.

Meniul nostru este unul care celebrează bucuria gustului și recunoaștem că ne plac rafinamentele culinare care îmbogățesc estetic orice plating dar nu lăsăm deoparte nici preparatele din bucătăria tradițională. Punem accent pe condimentele bine alese, pe prospețimea fiecărui ingredient și pe combinarea atentă, studiată și deosebit pregătită de către bucătarii noștri a fiecărui preparat din meniu. Fie că fac parte din bucătăria națională sau internațională, lista preparatelor culinare disponibile în locația noastră satisfac gusturile celor mai pretențioși consumatori, păstrând activă dorința de a petrece timp de calitate în compania celor dragi încă de la primele ore ale dimineții.

Dacă ar fi să alegi, ce-ai prefera? Răsăritul sau apusul? Gustările dulci sau brunch-urile sărate? Cafeaua la ibric, la cafetieră sau… la nisip? Noi zicem că-s faine toate variantele și înțelegem preferințele diferite ale fiecărui vizitator al nostru. Tu adăugă ținuta lejeră, pune costumul de baie în bagaje și nu uita crema de protecție solară. De restul detaliilor care îți vor transforma șederea într-o experiență memorabilă ne ocupăm noi. Echipa Shut Up Beach este antrenată și dedicată să răspundă tuturor nevoilor dumneavoastră în cel mai scurt timp, păstrând în procesul de atingere a obiectivelor impuse același standard de calitate, respectul pentru client și dorința de a vă face șederea una agreabilă.

Garantăm pentru cafeaua excelentă indiferent dacă preferi s-o bei caldă sau în variante diferite de frappé, prospețimea fructelor folosite la prepararea fresh-urilor și a combinațiilor inedite când vine vorba de cocktail-uri. Preparatele culinare disponibile în meniu sunt alese ținând cont de preferințele clienților noștri iar prospețimea lor este un aspect pe care nu îl neglijăm niciodată.

Puteți rezerva un loc la noi indiferent de natura întâlnirii dumneavoastră, fie că vorbim de mesa în oraș cu jumătatea cu care formați un cuplu, o ieșire cu prietenii sau cu echipa de la muncă, o întâlnire de business sau o escapadă în care ați pornit sub impulsul de moment, fără alți participanți implicați.

Nu facem castele de nisip dar păstrăm plaja privată în condiții excelente de igienă, asigurând fiecare vizitator de respectarea tuturor normelor în vigoare privind desfășurarea activităților sanitare.

Plaja privată este dotată cu chaiselong-uri prevăzute cu saltele și umbrele din materiale ecologice care asigură umbra în momentele zile predispuse la temperaturi ridicate sau caniculă. Toate spațiile comune sunt curățate și igienizate în permanență, zonele fiind îngrijite atent de o echipă dedicată în acest sens.

Punem accent pe confort, ne orientăm toate eforturile în crearea spațiului perfect pentru o vară ca-n celebrul cântec al fetelor de la Andre și ne mobilizăm forțele pentru a vă transforma fiecare clipă petrecută în locația noastră în ceva de neuitat.

Te invităm să te bucuri de priveliște într-un mediu ambiant gândit să te transpună instant într-o stare de relaxare maximă, fiecare detaliu care definește locația noastră conlucrând la starea aceea de bine care creează dependență.

Păstrăm pentru tine și toți cei dragi grija ca experiențele trăite la noi să fie din categoria celor care merită povestite și de aceea încurajăm prezența pe rețelele de social media a postărilor care ne vizează. E momentul să spui tuturor de ce îți suntem dragi.

Alătură-te listei de prieteni care preferă Shut Up Beach și transformă-ți diminețile de vară, zilele călduroase și nopțile lungi în experiențe memorabile. Suntem aici să-ți așezăm locația noastră în topul preferințelor, să-ți dorești să revii de fiecare dată și să te încântăm cu preparatele disponibile în locația noastră.

Vacanța visurilor tale poate începe, se poate continua și se poate sfârși cu noi

Vă invităm să accesați pagina noastră pentru a rezerva un loc la data și ora dorite de dumneavoastră și vă așteptăm cu nerăbdare să vă înrolați în rândul rezidenților temporari ai Shut Up Beach.

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!