Locuri din Delta Dunării care îți vor încânta privirea

De Unica.ro, pe

Călătoriile în Delta Dunării au devenit tot mai accesibile pentru turiștii români și nu numai. Paradisul apelor îți oferă peisaje impresionante și o mulțime de activități de care să te bucuri într-un sejur de 3 sau 4 nopți de cazare la Gulliver Delta Resort 4*.

Reduceri de până la 65% la pachetele de vacanță!

Dacă visezi la o escapadă în care pur și simplu să te relaxezi, să te reconectezi cu natura și să lași în urmă stresul cotidian poți „îmbrățișa spectaculosul” la Gulliver Delta Resort Murighiol 4*. Am pregătit pentru tine reduceri substanțiale de până la 65% la programele sociale Delta pentru Seniori și Delta pentru Toți, la prețuri ce pornesc de la 549 lei/persoană, respectiv 599 lei/persoană. Pachetele standard includ 3 sau 4 nopți de cazare în complex de 4*, cu masa all inclusive, transport cu autocar București-Murighiol-București/ individual, acces la piscină cu șezlong și umbreluțe, loc de joacă pentru copii, pescuit de pe ponton, foc de tabără și posibilitatea de a porni în excursii opționale în descoperirea Deltei Dunării.

Delta Dunării este magnifică primăvara!

Flora Deltei Dunării este impresionantă, cuprinde peste 1500 de specii de plante, iar din acest motiv este catalogată drept una dintre cele mai luxuriante din lume. Dacă vrei să o surprinzi în adevărata sa splendoare atunci o vacanță în miez de primăvară este cea mai indicată. Acum încep să înverzească salciile ce dantelează malurile șerpuitoare, lacurile capătă o nuanță verde-praz datorită lintiței care crește rapid, iar irișii de baltă, nuferii albi și lotușii galbeni te răsfață cu un spectacol vizual nemaiîntâlnit. 

Complexul Gulliver Delta Resort 4*, aflat într-un cadru pitoresc la marginea localității Murighiol, este și un punct perfect de plecare în explorarea Deltei Dunării. Îți punem la dispoziție bărci și șalupe acoperite sau descoperite pentru excursii opționale pe lacuri, unde să savurezi pe îndelete farmecul acestui loc înscris în patrimoniul mondial UNESCO.

Pe traseul canal și lac Uzlina mergând spre lacurile Pojarnia și Chiril vei surprinde apusuri care te vor lăsa mut de uimire. Iar dacă te îndrepți spre lacurile Issacel, Durnoliapca și Isac te vei bucura de o floră și o faună impresionante. Pentru a pătrunde în inima acestui paradis nu rata o excursie la Pădurea Letea, un loc al superlativelor naturale unde vei vedea dune uriașe de nisip, cai sălbatici și copaci vechi de sute de ani cu trunchiuri încovrigate și ramuri de care stau agățate liane. Toate acestea compun peisaje cu iz exotic, de neratat pentru iubitorul de aventuri. 

Relaxarea mult visată, la Gulliver Delta Resort 4*!

Datorită stilului său arhitectural lipovenesc, Gulliver Delta Resort 4* îți oferă prilejul să te bucuri aici de o vacanță tradițională în mijlocul naturii. Poziția ideală, pe malul lacului violet este un alt atu important al acestui complex, unde să te răsfeți cum se cuvine la piscina, în zona cu hamace, pescuind de pe ponton sau pur și simplu să te bucuri de un ceai la samovar în timp ce îi privești pe cei mici cum se distrează la locul de joacă special amenajat.

de Mădălina Isar 

Sursa foto: pixabay.com/gulliverresort.com

Oferta de vacanta – Reduceri 65%

  • Delta pentru Seniori – tarife de la 549 lei/pers. – cazare in corp central.
  • Delta pentru Toti – tarife de la 599 lei/pers. – cazare in corp central.
  • Servicii standard incluse: 3 nopti de cazare in complex de 4*, mese all inclusive tip bufet, acces piscina cu sezlong si umbreluta, surpriza de bun venit, foc de tabara, loc de joaca pentru copii, *transport autocar Bucuresti-Murighiol-Bucuresti/individual (*conform plecarilor selectate).

Detalii la telefon 0784215628/ 26, sau pe gulliverresort.ro

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!