Lipsă de inspirație pentru cadouri? Alege bijuterii cu stocare inteligentă!

De Unica.ro, pe

Se poate întâmpla adesea să ni se pară că rămânem fără inspirație atunci când vine vorba despre cadouri și despre unicitatea acestora. Poate că uneori ideile sunt deja cunoscute, iar principiile darului nu mai reușesc să transmită exact emoția aceea a deschiderii cadoului în dulcea descoperire a unui lucru nou. Și totuși, într-o lume în care darurile comune încă există, bijuteriile cu stocare inteligentă de la Anyoli.ro par să schimbe în totalitate percepția.

De ce bijuterii cu stocare inteligentă?

Dacă ai admirat vreodată un lănțișor cu pandantiv cu fotografie, care transmite o poveste peste ani, atunci cu siguranță îți vor plăcea bijuteriile Anyoli. Vei vedea că îți poți scrie singură poveste printr-un lănțisor cu pandantiv care va avea înglobat ceea ce vrei tu să rămână viu peste ani.

Fie că optezi pentru un mesaj audio, un text sau un video, vei vedea că tehnologia specială NFC a bijuteriilor Anyoli te poate ajuta să îți transformi în realitate dorința ca povestea ta să facă un salt în timp.

Un astfel de pandantiv cu stocare inteligenta poate prinde viață câtă vreme persoana care primește acest cadou are instalată aplicația Anyoli și un smartphone pe care să poată vizualiza sau asculta mesajul. 

Într-o lume dominată de puterea dispozitivelor mobile, singura direcție este evoluția, așa că alegerea ta este cum nu se poate mai bună. Dispozitivele mobile vor exista multă vreme de aici înainte, iar darul tău unic și special va avea o valoare incomensurabilă. 

În plus, mesajul poate fi revăzut sau ascultat în orice moment, prin simpla apropiere a telefonului de bijuteria specială pe care o alegi.

Doar pandantivele Anyoli pot duce povestea ta mai departe?

Dacă te întrebi ce alte bijuterii mai poți cumpăra, dar care să beneficieze de tehnologia NFC, atunci ar trebui să știi că poți alege de asemenea și inele, butoni sau brățări, iar fiecare dintre ele pot transmite pentru tine mesajele speciale pregătite pentru cei dragi. 

Practic darul tău va avea un dublu rol, dar și o dublă însemnătate. O bijuterie specială, aleasă în funcție de preferințele persoanei care o primește, dar și un mesager al urărilor tale care să dăinuie în timp. De asemenea, bijuteriile Anyoli sunt realizate manual, cu măiestrie și migală, iar acest aspect este intim și special, pentru că darul tău va transmite cu adevărat implicarea ta și dorința ca ceea ce oferi să fie cu adevărat un cadou unic.

Nu trebuie să fii tech specialist pentru a te bucura de un cadou de ultimă generație!

Dacă te întrebi cât de potrivit este acest dar pentru persoanele care nu sunt atât de familiarizate cu tehnologia, să știi că nu ar trebui să îți faci griji. Părinții tăi, copiii tăi sau orice altă persoană vor vedea că sistemul este intuitiv și ușor de folosit. Tot ce trebuie să facă este să își instaleze aplicația Anyoli, să aibă internetul pornit, iar mai apoi să apropie dispozitivul mobil de bijuterie  și să o scaneze. Mesajul se va deschide și va putea fi văzut, iar mai important este că el va putea fi recitit chiar și offline, după deschidere.

Cadourile speciale nu vor înceta niciodată să apară, iar dintre toate darurile pe care le poți oferi, bijuteriile anyoli pot fi cu adevărat cea mai bună alegere.

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!