Linia de cosmetice Aprive – ideală pentru un aspect tineresc, îngrijit şi sănătos

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 19 ianuarie 2022, 14:22

Produsele cosmetice Aprive nu pot fi mai bine promovate şi recomandate decât de Anita Mikulandra Schweiger, cea care le-a realizat şi care, chiar şi la vârsta respectabilă pe care o are, arată impecabil.

Sunt cosmetice curate şi eficiente, ale căror ingrediente au fost selecţionate cu atenţie pentru a fi blânde cu tenul sensibil şi deshidratat. Conţin ingrediente active dovedite clinic şi formulate într-un mediu cu un pH adecvat, astfel încât pielea să le recunoască şi să le absoarbă imediat. Astfel, rezultatele sunt imediat vizibile şi de durată. 

Politica de business a cosmeticelor Aprive

Politica de afaceri a brandului Aprive se concentrează pe faptul că produsele conţin ingrediente active de calitate superioară şi au un ambalaj bine gândit pentru a fi cât mai practice şi mai eficiente. Investiţiile în publicitate şi marketing sunt pe al doilea plan şi tot ce contează este calitatea produselor. De aceea, preţul acestora este foarte accesibil, motiv pentru care linia Aprive este disponibilă pentru o gamă largă de clienţi.

Produsele din linia Aprive

Linia de produse cosmetice Aprive include cinci produse de bază: 

  • One Step – gel de curăţare a tenului cu extract de castraveţi şi ovăz;
  • AgeLess – crema regeneratoare care stimulează sinteza colagenului, a elastinei şi a acidului hialuronic. 
  • Glow Up – exfoliant acid;
  • Vitamina C – un ser;
  • SOS Skin – un produs destinat tenului acneic sau problematic.

Vom vorbi despre fiecare dintre aceste produse în cele ce urmează:

Crema AgeLess

Este o cremă peptidică realizată special pentru a preveni apariţia ridurilor noi şi a le ameliora pe cele deja existente. De asemenea, hrăneşte şi hidratează pielea în profunzime. Conţine patru ingrediente active pe care pielea ta le va iubi, acid hialuronic în două niveluri moleculare, vitamina C, extract de ceai verde şi provitamina B5. De asemenea, este îmbogăţită cu un complex peptidic matriceal 3%, la care pielea va răspunde pozitiv imediat.

Este o cremă cu textură bogată şi absorbţie rapidă, ideală pentru pielea uscată şi normală. Regenerează tenul şi, datorită extractului de muşeţel pe care îl conţine, are efect de calmare. Se poate aplica atât dimineaţa, cât şi seara, pe faţă şi pe gât. 

Peptidele stimulează producţia de colagen şi facilitează vindecarea şi regenerarea ţesutului deteriorat. Astfel, pielea se revitalizează, devine mai fermă, mai elastică şi mai fină. Este un produs sigur şi pentru femeile însărcinate sau care alăptează.

Serul Glow Up

Este un amestec echilibrat de acizi AHA (glicolici şi mandelici), acid salicilic BHA, lemn dulce, ceramidă, ovăz şi extract de ceai verde. Acest ser îndepărtează stratul de celule moarte de la suprafaţa tenului şi stimulează regenerarea pielii.

Datorită texturii de gel apos, se absoarbe imediat şi ajunge în profunzime, efectul fiind de durată. De asemenea, datorită amestecului echilibrat de acizi pe care îi conţine, exfolierea este extrem de blândă şi se poate face fără probleme o dată pe săptămână. Astfel, în cel mai scurt timp, tenul devine mai curat şi mai strălucitor, iar petele se ameliorează. Trebuie menţionat faptul că nu este un produs agresiv, drept urmare, pielea de orice tip îl va suporta foarte bine. 

Din cauza posibilei fotosensibilităţi a pielii resimţită după aplicarea acizilor, se recomandă a fi utilizat seara, înainte de culcare. Din cauza conţinutului de acid acetilsalicilic, nu trebuie utilizat de către persoanele alergice la aspirină.

Vitamina C

Este un ser care conţine vitamina C în procent de 15%, îmbogăţit cu vitamina E, acid hialuronic, acid ferulic şi extract de lemn dulce. Acest produs Aprive a fost special conceput pentru a ameliora hiperpigmentația tenului şi semnele post-acneice.  

De asemenea, redă luminozitatea pielii, reduce vizibil liniile fine şi hidratează în profunzime. Datorită vitaminei C, serul are rol antioxidant şi combate efectul radicalilor liberi. Este un produs care promovează sinteza colagenului şi contribuie la creşterea elasticităţii şi fermităţii pielii. 

Prin reducerea procesului de pigmentare şi degradarea melaminei, previne apariţia pistruilor, a aluniţelor şi a petelor datorate îmbătrânirii pielii. Prin urmare, dacă vrei un ten mai luminos şi mai strălucitor, acesta este produsul de care ai nevoie!

One Step Face Wash

În rutina zilnică de îngrijire a tenului, curăţarea este primul şi cel mai important pas. Această operaţie nu trebuie să fie agresivă, dar, pentru un aspect impecabil, trebuie să fie regulată şi eficientă.

One Step face Wash de la Aprive este un cleanser special conceput pentru a elimina eficient şi rapid impurităţile tenului, fără a perturba echilibrul pH-ului pielii. Se poate folosi pe orice tip de ten şi este ideal pentru pielea sensibilă predispusă către iritaţii. Pe lângă curăţare, acest ser hidratează şi hrăneşte în profunzime. În contact cu apa se transformă într-o spumă care poate îndepărta atât impurităţile de pe față, cât şi machiajul.

Conţine ovăz, extract de castravete, aloe vera, bisabolol şi hamamelis, care ajută la regenerarea şi întinerirea tenului şi care au efect antibacterian, antiinflamator, calmant şi de reducere a roşeţii.

SOS Skin

Este un exfoliant cu absorbţie rapidă care are la baza acidul salicilic 2%, hamamelis şi bisabolol. Ameliorează tenul acneic, închide porii, curăţă în profunzime şi normalizează secreţia de sebum. De asemenea, diminuează roşeaţa şi petele roşii ale tenului.

Reface structura pielii şi lasă tenul curat, uniform şi strălucitor. Este un gel cu absorbţie rapidă recomandat persoanelor cu ten mixt sau cu probleme. 

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!