La JESS PRINT găsești cele mai frumoase cadouri pentru Valentine’s Day și Dragobete

De Unica.ro, pe

Luna iubirii este aici! În fiecare an, la început de februarie, emoțiile cresc pentru toți îndrăgostiții. Se gândesc la cele mai frumoase declarații de dragoste, la cadouri care să impresioneze prin semnificație și la cum să își demonstreze iubirea într-un mod unic. Se spune că dragostea adevărată nu are nevoie de lucruri pentru a fi demonstrată, însă din când în când, acestea sunt exact ce trebuie pentru a stârni emoții.

 Ne referim la cadourile simbolice, care au rolul de a emoționa și de a completa exprimarea sentimentelor. Aceste cadouri pot fi bijuterii deosebite (poate chiar un inel de logodnă) sau mici daruri personalizate. În cele ce urmează, îți vom prezenta câteva idei de cadouri pentru cupluri de la JESS PRINT, care sigur îți vor plăcea. 

După cum știi, pe 14 februarie se sărbătorește Valentine’s Day, iar pe 24 februarie, românii sărbătoresc și Dragobetele. Aceste două ocazii speciale merită cele mai frumoase daruri, așa că îți recomandăm să optezi pentru cadouri personalizate. Poți alege fie cadouri speciale pentru persoana iubită, fie cadouri pentru cupluri, de care să vă bucurați amândoi. Sugestia noastră este să alegi cadouri pentru cupluri, pentru însemnătatea lor și pentru faptul că pot fi păstrate ca amintiri cât mai mult timp (unele chiar toată viața). 

Un exemplu de cadou excelent poate fi reprezentat de acest Cub rotativ personalizat cu 6 poze. Cadoul vine însoțit de un suport special, astfel încât să poată fi așezat așa cum îți dorești și să poată fi admirat în fiecare zi atât de voi, dar și de către cei care vă vor trece pragul casei. Pentru acest cadou, tot ce trebuie să faci este să trimiți 6 poze preferate, cu voi doi. 

La JESS PRINT găsești cele mai frumoase cadouri pentru Valentine’s Day și Dragobete

Hărțile stelare au început să fie din ce în ce mai populare în ultimii ani, datorită semnificației acestora. Poți marca un moment deosebit din viața de cuplu cu ajutorul lor: prima întâlnire, prima zi de vacanță împreună, prima dată când v-ați spus ,,te iubesc”, momentul cererii în căsătorie și așa mai departe. În acest sens, îți recomandăm o Plachetă personalizată „Hartă stelară”. Poate fi personalizată cu harta stelară, o imagine și numele voastre. 

La JESS PRINT găsești cele mai frumoase cadouri pentru Valentine’s Day și Dragobete

Din categoria cadourilor emoționante, dar și utile, îți recomandăm un Ceas personalizat cu 4 poze „Love”. Poate fi așezat în orice încăpere a casei și suntem siguri că ori de câte ori îl vei privi, te vei înveseli. Este un ceas care arată excepțional și de care te vei putea bucura mult timp de acum înainte. 

La JESS PRINT găsești cele mai frumoase cadouri pentru Valentine’s Day și Dragobete

Acestea au fost doar câteva dintre cadourile pe care le poți dărui jumătății tale, în luna februarie, indiferent dacă ne referim la Valentine’s Day sau Dragobete. Pe site-ul JESS PRINT vei găsi și alte idei de cadouri pentru cupluri sau cadouri destinate persoanei iubite, toate fiind personalizate. Este atât de simplu să oferi un cadou personalizat, care va stârni emoții și bucurie. Dacă ți-au plăcut ideile noastre de cadouri, intră pe site-ul recomandat și alege produsul preferat! 

Sursa foto: www.jessprint.ro 

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!