Kidoptik, clinica pediatrică de oftalmologie unde copiii vin și pleacă fericiți

De Unica.ro, pe Ultimul update Duminică, 30 ianuarie 2022, 11:46

Sănătatea copiilor este prioritatea oricărui părinte, fie aceasta fizică, fie psihică. În rândul afecțiunilor cu care cei mici se confruntă mai des ca niciodată din cauza ecranelor luminoase, dar nu numai, intră și cele oculare. Un consult oftalmologic anual este esențial pentru a preveni instalarea unor boli sau probleme de vedere în rândul copiilor.

Marea problemă cu care se confruntă însă părinții când vine vorba despre vizita la oftalmolog este lipsa cooperării din partea acestora. Soluția? Descoperiți mai jos câteva dintre motivele pentru care clinica Kidoptik este locul din care copiii ies relaxați, fericiți de fiecare dată.

Kidoptik, din grijă pentru sănătatea oculară a copilului tău

Cum poate un părinte să întărească încrederea copilului său când vine vorba despre un consult oftalmologic sau, mai mult decât atât, de purtarea ochelarilor de vedere? În cadrul clinicii Kidoptik, despre care cei interesați pot afla mai multe pe pagina oficială Kidoptik.ro, un consult oftalmologic pediatric se desfășoară pe cât de natural  si plăcut posibil.

Medici specializați în oftalmologie pediatrică

Este esențial ca medicul care se ocupă de consultul și evaluarea copilului să aibă experiența și cunoștințele necesare pentru a-i câștiga încrederea. Este un atu pe care il au specialiștii acestei clinicii, astfel că în compania lor copiii se simt în siguranță, sunt liniștiți. Nu este suficient ca aceștia să știe doar teorie – aceștia fiind medici certificați Cambridge, practica este cea care le dă calificativul vizavi de priceperea profesională. Care sunt medicii și ce specializare au aceștia puteți afla de pe site.

Aparatura performantă, dedicată oftalmologiei pediatrice

Bineînțeles, priceperea medicului merge mână în mână cu aparatura pe care o utilizează acesta. Un plus important al clinicii Kidoptik sunt dotările de ultimă generație ale cabinetelor, care includ aparatură special concepută pentru a nu intimida sau crea disconfort copilului în timpul controlului de specialitate.

Cu ajutorul acestor aparate oftalmologice avansate, evaluarea poate fi efectuată cu precizie și în cazul copiilor activi sau care nu se pot concentra. Asta se datorează timpului redus – de doar cateva secunde, în care trebuie să fie atenți.

De asemenea, fenomenul de acomodație la copiii, deosebit de puternic de altfel, este însemnat diminuat prin faptul că procesul se desfășoară de la distanță suficientă. Cu un dispozitiv precum PlusOptix este posibilă și examinarea bebelușilor începând cu vârsta de 6 luni.

Examinarea ochilor fără a folosi picături

În situațiile speciale ce impun o astfel de măsură, este posibilă efectuarea consultului fără a folosi picăturile speciale.

De altfel și mediul primitor, atmosfera veselă specifică acestei clinici sunt factori ce încurajează copiii să coopereze în timpul consultului. În cazul în care prescripția medicului recomandă purtarea ochelarilor, clinica dispune și de un portofoliu vast de rame și lentile pe care copiii le pot proba pentru a alege ceva pe placul și după nevoile lor.Când astfel de condiții sunt asigurate de clinica oftalmologica Bucuresti pentru copiii, consultul devine o joacă!

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!