Invită căldura și design-ul aparte în casa ta cu puternicul termosemineu pe lemne!

De Unica.ro, pe

Atunci când căutăm pentru căminul nostru, combinația perfectă dintre căldura specifică focului pe lemne și design-ul exclusivist, una dintre cele mai interesante alternative de încălzire este, fără doar și poate, surprinzătorul termoșemineu pe lemne. Începând de la modelele economice și până la construcțiile termice cu focare premium, soluțiile de încălzire au evoluat în timp, cot la cot cu nevoile tot mai complexe ale oamenilor. Așadar, de la un simplu dispozitiv pentru încălzire, gătit sau iluminat pe timpul lunilor lungi și reci, șemineul a devenit astăzi, o capodoperă arhitecturală înțesată cu tehnologii de ultimă generație care asigură următorul nivel al eficienței termice, combinate cu linii de stil spectaculoase! 

După cum vom afla în rândurile următoare, noile modele de șeminee nu se mai rezumă doar la crearea unei atmosfere relaxante sau ca la un element estetic ce conferă acel plus de căldură și eleganță locuinței tale. În oferta celor de la PEFOC, meșteri din Sibiu cu peste două decenii de muncă și pasiune pentru soluții termice calitative, și-a făcut loc o gamă inedită de șeminee cu randament caloric superior.

Acestea sunt renumite pentru calitatea premium a materialelor din care sunt confecționate, dar și pentru rolul lor polivalent de a deveni și înlocui cu succes, clasica centrală termică pe gaz, fiind perfect adaptate pentru încălzirea apei menajere din calorifere sau chiar în pardoseală. Astfel, un termoșemineu pe lemne sau un șemineu pe peleți, pot asigura în parametri utili, atât confortul termic din toate camerele locuinței, cât și livrarea de apă caldă instant. 

Grație tehnologiilor avansate de fabricare, termoșemineele oferă mai mult confort decât șemineele clasice, prin menținerea unei temperaturi constante în fiecare încăpere din locuință cu mențiunea că, indicii de confort caloric variază în funcție de suprafața locuinței, de gradul de izolație, temperatura din exterior, înălțimea camerelor sau alte pierderi ale casei. 

Șemineele de acest tip sunt comparabile ca și putere cu centralele termice clasice. În ceea ce privește montajul, trebuie să știți este obligatoriu să fie efectuat de către o echipă de specialiști cum sunt și cei din echipa PEFOC, care vor consulta schița casei pentru a se stabili volumul de aer din interior pe baza dimensiunilor totale, respectiv suprafața plană și înălțimea locuinței sau a camerelor vizate. 

Ulterior se va proceda la efectuarea unui calcul termic din care va rezulta puterea ce trebuie instalată, clientului revenindu-i frumoasa misiune de a alege doar modelul pe care și-l dorește, în funcție de preferințele personale sau de arhitectura generală a spațiului locuibil. 

Există o varietate largă de configurări pe care specialiștii le pot propune clienților, dar în majoritatea cazurilor, cele mai multe dintre ele nu se amplasează prea departe de șemineu, locul acestora fiind cu precădere, într-o debara sau într-un loc ferit, sub scară de exemplu. În plus, pentru un astfel de șemineu tip centrală termică, există și posibilitatea montării în tandem cu un alt sistem de încălzire cum ar fi centrala termică de apartament. Lucrând în paralel, acestea îți vor putea aduce economii serioase în buzunar prin reducerea considerabilă a facturii la gazele naturale. 

Așadar, fă o vizită magazinului on-line www.pefoc.ro unde ai la dispoziție o sumedenie de termoșeminee de calitate superioară cu rezistență mare în timp și mai ales, la prețuri atente cu bugetul fiecărei familii! În plus, oriunde te-ai afla în țară și ești în căutarea altor tipuri de șeminee pe lemne, șeminee pe gaz sau șeminee electrice, sobe pe lemne rustice sau moderne, trebuie să știi că transportul este gratuit și rapid. Din depozitul propriu cu peste 9000 de articole termice disponibile în stoc, comanda va ajunge direct la tine acasă, în maximum 48 de ore de la confirmare!

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!