În luna noiembrie, la Marelbo, ghetele pentru copii au prețuri mici, mici!

De Unica.ro, pe

Vești bune în luna noiembrie de la Marelbo: poți cumpăra încălțăminte la prețuri mici! Te bucuri de aceeași calitate și plătești mai puțin, inclusiv pentru încălțăminte de copii. De ce să cumperi încălțăminte din materiale ecologice, nu tocmai rezistente, când poți să alegi piele naturală? Toată încălțămintea de la Marelbo este realizată din piele naturală, astfel că va rezista foarte mult timp. Deși copiii au nevoie de încălțăminte nouă în fiecare an, având în vedere cât de repede cresc, vei investi în calitate, în confort, iar încălțămintea poate fi purtată ulterior de către frați sau poate fi dăruită altor copii din familie sau unor apropiați.

La Marelbo vei găsi cele mai bune și mai frumoase perechi de încălțăminte pentru copii, inclusiv ghete. Dacă nu ai apucat să îi cumperi copilului tău ghete pentru iarnă, acum este momentul perfect! Poți să comanzi direct de pe site-ul Marelbo sau poți merge în unul dintre cele peste 50 de magazine din întreaga țară. Nu trebuie să îți fie teamă să comanzi online, deoarece ai la dispoziție un tabel cu mărimi, ce te va ajuta să alegi măsura corespunzătoare pentru copilul tău.

La Marelbo găsești numeroase modele de ghete pentru copii, care cu siguranță vor fi extrem de apreciate. Orice model ai alege, va fi comod, călduros, se va potrivi la orice și va face față cu succes provocărilor de zi cu zi. Încălțămintea pentru copii trebuie să fie rezistentă la apă, la curățări dese, la alergat și la mulți alți factori, așa că alege întotdeauna piele naturală și vei scăpa de neplăceri. În cele ce urmează, îți prezentăm câteva dintre modelele noastre preferate. Comanda acum ghete pentru copii și bucură-te de prețuri excelente!

Prima pereche este aceasta: Ghete copii 3022 negru. Ghetele sunt realizate din piele naturală și sunt îmblănite în interior. Pentru un plus de confort, dar și pentru a arăta mult mai bine, prezintă și un guler exterior ce va atrage multe priviri. Aceste ghete sunt ideale pentru zăpadă și nu numai, copilul putând să se bucure de ele oricând în sezonul rece, chiar și la școală.

În luna noiembrie, la Marelbo, ghetele pentru copii au prețuri mici, mici!

Dacă vrei să achiziționezi un model casual, care să se potrivească aproape la orice, atunci alege cu încredere acest model: Ghete copii 3021 negru. Au o talpă comodă și în același timp stabilă, care va permite copilului să se joace în zăpadă fără să alunece. Sunt realizate din piele naturală și sunt căptușite cu blană artificială.

În luna noiembrie, la Marelbo, ghetele pentru copii au prețuri mici, mici!

Ultima pereche pe care ți-o prezentăm este aceasta: Ghete copii 3016 a maro. Așa cum poți observa și din imagine, sunt ghete elegante, perfecte pentru a fi purtate la uniforma școlară sau la diverse evenimente. Sunt realizate din piele naturală și căptușite cu o blană moale, artificială. Deși sunt elegante, nu trebuie să îți faci griji că nu ar fi potrivite și pentru zăpadă, deoarece talpa acestora nu permite alunecarea.

În luna noiembrie, la Marelbo, ghetele pentru copii au prețuri mici, mici!

Acestea au fost doar trei dintre modelele de ghete pentru copii pe care le poți achiziționa de la Marelbo. Poți intra pe site sau poți merge în magazine pentru a vedea mai multe!

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!