În ce fel cataloagele online ajută la cumpărături

De Unica.ro, pe

Cumpărăturile online s-au bucurat de o creștere uriașă a popularității în ultimii ani și au devenit modalitatea preferată de mulți clienți de a face cumpărături. Dar chiar și atunci când nu cumpără de pe internet, potrivit unui studiu al Capital Retail Bank, 81% dintre cumpărători efectuează cercetări online înainte de a merge la un magazin.

Cashback Tipli.ro

Mulți oameni se bucură de această experiență la fel de mult ca și cumpărând de fapt produsul. Având un catalog Kaufland disponibil online, ar putea crește foarte mult interesul pentru produsele sale, chiar pentru simplul motiv că în acest fel consumatorii pot descoperi oferta de fructe proaspete și legume fără a se deplasa.

Un catalog este mai mult decât o metodă prin care clienții pot afla oferta actuală de mărfuri. Ei pot sta acasă și pot explora tot ce are magazinul de oferit, pur și simplu făcând clic pe pagina următoare. Astfel salvează timp și totodată își pot planifica cumpărăturile.

În faza de descoperire, clienții caută inspirație și adună idei pentru o achiziție. Nu întotdeauna navighează pe site-uri cu o intenție clară de cumpărare. Mai degrabă, se uită în jur pentru a descoperi produse care le-ar putea plăcea.

Dacă dumneavoastră decorați un loc nou sau vă amenajați grădina, Pepco are tot ce aveți nevoie. Dar cum puteți afla?

În cataloagele Pepco există mai multe categorii de produse pentru interior și exterior, inclusiv ustensile de bucătărie sau jucării și multe altele.

Există mai mulți factori de care trebuie să țineți cont atunci când mergeți la cumpărături. Aceștia includ cât de mult sunteți dispus să cheltuiți, ce nivel de calitate căutați și unde descoperiți promoții. Cataloagele online pot fi de ajutor în acest sens.

Catalogul nu se referă doar la produsele pe care un magazin le vinde, ci poate conține povești inspiraționale, sfaturi, rețete sau premii și cupoane de reducere, așa cum puteți găsi în cataloagele Lidl.

Cumpărătorii adună mai multe informații despre produsele și mărcile de care sunt interesați. Ei compară specificațiile tehnice, prețurile și caută produse similare. Cataloagele online pot ajuta clienții să  decidă, în cele din urmă, dacă doresc să se angajeze la o achiziție.

Economisiți bani și timp data viitoare când faceți cumpărături

Indiferent dacă doriți să cumpărați articole alimentare sau bunuri de larg consum, cataloagele online reprezintă un instrument de căutare eficient. Dar întrebarea este care sunt cele mai simple căi de a afla unde și ce găsiți, astfel încât să puteți face o alegere avizată pentru data viitoare când faceți cumpărături.

Modalitatea cea mai simplă, ușoară și comodă este un site unde veți găsi cataloagele magazinelor preferate într-un singur loc.

Tipli, portalul dvs de cashback, vă oferă acces online la cataloagele promoționale actuale ale mai multor magazine cu profiluri diferite.

Cum vă avantajează navigarea pe Tipli

O selecție extinsă de produse la prețuri accesibile face cumpărăturile ușoare pentru oricine.

Tipli vă oferă o experiență de navigare organizată, fie că este vorba despre bani înapoi sau despre magazine și mărfuri.

Pe site găsiți sfaturi simple despre produse, modalități de utilizare sau care ar fi beneficiile folosirii anumitor bunuri.

Cu ajutorul cataloagelor online afișate pe site, puteți afla cele mai recente oferte și promoții.

Știți precis unde prețurile sunt foarte mici, unde există oferte regulate și reduceri mari.

Selecțiile de sezon pot fi o sursă unică pentru multe liste de cumpărături de sărbători.

Profitați de toate oportunitățile oferite de Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online și offline.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos. Ofertele speciale din magazinele dvs preferate sunt publicate în cataloagele actuale și viitoare, afișate pe pagina Tipli.

Spre deosebire de reduceri, oferte promoționale și alte tipuri de recompense, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani înapoi, indiferent de promoțiile existente pe care le găsiți în cataloage.

Cashback sau “ bani înapoi” reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!