HUAWEI FreeBuds Lipstick – Estetică și performanță

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 24 decembrie 2021, 10:56

Nimic nu are mai multă importanță ca sunetul în ceea ce privește un device audio, însă HUAWEI FreeBuds Lipstick aduce utilizatorilor o experiență completă. În prima fază se remarcă design-ul aparte care impresionează instant, iar apoi intervine și performanța audio care tranformă produsul într-un gadget de lux.

Frumusețe în interior și exterior

Frumuseţea vine din interior și  exterior, iar HUAWEI FreeBuds Lipstick rezumă perfect acest lucru. 

Design-ul similar cu un ruj oferă un farmec unic și aduce o notă distractivă și sofisticată produsului. Design-ul premium și minimalist transformă carcasă  într-un accesoriu de lux care poate fi purtat ca bijuterie–  satisfăcând așa cum trebuie simțurile vizuale. Proiectat de o echipă de la centrul de cercetare estetică al Huawei din Paris și departamentul de proiectare a produselor din China, design-ul suprafeței dreptunghiulare a HUAWEI FreeBuds Lipstick este de departe cel mai emblematic.

HUAWEI FreeBuds Lipstick - Estetică și performanță

Frumuseţea în atingere – dedicată stilului

HUAWEI FreeBuds Lipstick folosește oțel inoxidabil care a trecut prin procesul la o temperatură ridicată de până la 1300 ° C și a adăugat oligoelementul rar de molibden (Mo) care îmbunătățește vizibil rezistența la coroziune, rezistența la temperaturi ridicate, calități hipoalergenice și menține luciul și netezimea după utilizarea pe termen lung. Scopul constă în  prezentarea unei texturi mai bune și în oferirea unei estetici mai elegante și mai impresionante.

Corpul de lux din oțel inoxidabil este construit pe baza a 30 de procese de proiectare complexă și lustruit la un nivel ultra-înalt, producând o suprafață  netedă ca o oglindă. Vezi frumuseţea reflectată cu fiecare privire.

Frumusețea sunetului – experiență audio premium

Sunetul este cel mai important simț atunci când vine vorba de produse audio. Huawei îmbină tehnologia de top pentru căștile open-fit precum Anularea Activă a Zgomotului, tehnologia AEM și designul convenabil în HUAWEI FreeBuds Lipstick aducând o experiență uluitoare de ascultare. HUAWEI FreeBuds Lipstick oferă nu numai incredibila experiență audio TWS, dar chiar și carcasa are  un sunet satisfăcător de ”Click” la închidere. Există doi magneți încorporați fiecare în capacul și partea de jos a căștilor FreeBuds Lipstick. 

FreeBuds Lipstick – altfel de unboxing

Mirosul este probabil unul dintre cele mai satisfăcătoare simțuri, nu există nimic ca atunci când inspiri și ești lovit de un miros divin care îți forțează un zâmbet pe față.

În momentul despachetării pachetului HUAWEI FreeBuds Lipstick, se eliberează un parfum minunat, care dă un sentiment de lux pe care produsul este pe cale să-l ofere. 

Design ultra-chic mereu în pas cu moda

Moda adevărată combină gustul cu îndrăzneala iar HUAWEI FreeBuds Lipstick este accesoriul perfect pentru o ținută trendy. De la o ținută statement la ceva mai simplu, husa pentru căști scoate în evidență tot ce este mai bun din orice ansamblu.

Combinația clasică de negru misterios și auriu de lux a carcasei și căștile roșii pline de farmec, adaugă rafinament unei ținute, într-un fel în care nu multe produse tehnice pot. 

HUAWEI FreeBuds Lipstick satisface toate simțurile, ceea ce nu multe produse audio pot face. Aceste căști fermecătoare și unice merg mai departe de design, mai departe de sunet, ele înglobează stil și substanță și aduc o calitate audio excepțională, design îndrăzneț și farmec de lux.

Ca fan al produselor și ambasador al brandului Huawei, Lidia Buble își asortează întotdeauna ținutele cu căștile HUAWEI FreeBuds Lipstick, care redefinesc perfect estetica și  performanța.

Sunt accesoriul potrivit indiferent dacă vorbim de o după-amiază relaxantă de duminică sau de o zi de luni plină de acțiune.

FreeBuds Lipstick sunt disponibile pe www.huaweistore.ro, la prețul de 1.099 lei,
FreeBuds Lipstick sunt incluse și în campania de Crăciun desfășurată de Huawei, consumatorii care achiziționează produsul au șansa de a căștiga unul dintre cele 15 vouchere Sephora în valoare de 300 lei fiecare, prin participarea la tragerile la sorți.

Clienții care se abonează la newsletter http://www.huaweistore.ro  primesc și un voucher în valoare de 60 de lei, care poate fi folosit la achiziționarea unor produse din magazinul online în valoare de cel puțin 200 de lei până la sfârșitul anului. 

HUAWEI FreeBuds Lipstick - Estetică și performanță

 Vezi AICI mai multe detalii despre promoțiile speciale de Crăciun! #UNBOXYOURCHRISTMAS

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!