Hanorace pentru bărbați la preț accesibil – unde să cauți?

De Unica.ro, pe

Moda evoluează de la sezon la sezon. În urmă cu vreo duzină de ani, hanoracul bărbătesc era asociat cu tinerețea, cu cultura hip-hop și rap-ul american. În zilele acestea, ele se găsesc în garderoba tuturor bărbaților, indiferent de vârstă, chiar si a celor care prefera zilnic un stil vestimentar mai elegant.

Domnii apreciază acest tip de îmbrăcăminte în primul rând pentru confortul utilizării, dar în cazul hanoracelor, nu doar confortul este important. De asemenea, este important ca modelele pentru bărbați să ofere oportunități grozave de a crea o varietate de stiluri: sport, dar și casual sau urban. Acest lucru este ilustrat perfect de magazinul online Bolf.ro, unde vei găsi sute de modele.

Hanorace pentru bărbați – tipuri

Hanoracele pentru bărbați reprezintă un grup larg de produse care pot diferi prin prezența unei glugi, metoda de prindere, tipul de material din care sunt realizate, precum și decorațiunile sau numărul de buzunare.

În trecut, un hanorac cu glugă era dedicat tinerilor, dar astăzi este purtat cu nerăbdare de băieți și bărbați de toate vârstele. Hanoracul pentru bărbați cu glugă funcționează cel mai bine în stilizările sport, dar este din ce în ce mai des folosit ca bază pentru ținutele casual. Datorită designului său, merită să îl porți în perioada de toamnă și iarnă, deoarece izolează perfect corpul de frig.

Modelele de hanorace fără glugă sunt mai puțin sportive, ceea ce le face o alternativă interesantă la un pulover pentru bărbați. Un hanorac fără glugă este baza perfectă pentru crearea unui stil urban, de zi cu zi. Este perfect ca îmbrăcăminte exterioară purtată singură sau în compania unei jachete sport matlasate ori a unei geci din piele.

Hanoracele cu talie lungă devin din ce în ce mai populare de când au apărut pentru prima dată pe podiumurile de renume mondial. Pe baza lor, bărbații și-au format un stil urban lejer, ușor nonșalant.

Hanorace pentru bărbați -ținute pentru fiecare zi

Faptul ca hanoracul pentru bărbați provine din grupul de îmbrăcăminte sport nu înseamnă că arată bine doar în stilul sport. Atunci când te hotărăști asupra unei ținute cu hanorac, nu trebuie să folosești doar trening și pantofi sport tipici. 

Combinând un hanorac cu blugi, poți crea o ținută de zi cu zi simplă, dar interesantă. Nimic nu te împiedică să combini hanoracul cu îmbrăcăminte exterioară precum o jachetă de piele sau denim.

Hanorace sport pentru bărbați – cum să le porți?

Hanoracele sport tipice pentru bărbați sunt modele cu glugă și pe baza lor poți crea atât ținute de antrenament, cât și ținute urbane. Dacă visezi la o ținută sport, alege pantaloni de jogging largi și pantofi de sport. Într-un astfel de set, poți să mergi la sală, să faci jogging, dar și să te plimbi cu animalul tău de companie, adică oriunde confortul și posibilitățile nelimitate de mișcare sunt cele mai importante.

Dacă scopul tău este un stil urban, tot ce trebuie să faci este să înlocuiești pantalonii sport cu blugi pentru bărbați și pantofii tipici de antrenament cu pantofi sport la modă. Ținuta de stradă va fi completată de îmbrăcăminte exterioară elegantă. 

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!