Descoperă conceptul fascinant de livinguri cu șemineu decorativ

De Unica.ro, pe

În aceste câteva rânduri, vrem să-ți prezentam un concept fascinant de livinguri cu șemineu decorativ, care îți va transforma definitiv locuința cu note personale de eleganță, stil și unicitate. La un preț neașteptat de mic, descoperă alături de noi, o soluție care îți va completa confortul locului pe care tu îl numești “acasă”! 

PEFOC, companie din Sibiu cu peste 20 de ani de activitate în domeniul comercializării și montajului profesional de șeminee, focare, coșuri de fum, soluții de burlan semineu și a unei game întregi de dispozitive termice sau pentru decor, vă oferă prin intermediul unei echipe de profesioniști, idei și soluții care să reușească să inspire pe toți aceia interesați de estetica interioară a căminului –  acest spațiu în care, până la urmă, ne vom petrece o mare parte din viețile noastre. 

Așadar, este vorba despre șemineul decorativ, o soluție pe cât de practică, pe atât de spectaculoasă, menită să ofere plusul de căldură necesar oricărui cămin, într-o formă extrem de elegantă. Indiferent dacă vorbim despre o casă cu dimensiuni impunătoare sau despre un apartament drăguț la bloc, șemineele electrice și bioșemineele sunt obiecte care pot întregi decorul unei locuințe, reușind să însuflețească orice încăpere, chiar dacă nu sunt concepute să devină sursa principală de încălzire.

Modele Bio sunt șeminee care funcționează pe bază de bioetanol, nu necesită coș de evacuare pentru că nu emană nici fum și nici miros! Acestea se prezintă într-o varietate largă de forme, stiluri sau dimensiuni, putând fi încastrate sau atașate pe perete. Bioșemineele pot fi fixe sau mobile: cele fixe pot fi montate în orice încăpere a casei, pornind de la living până la birou și bibliotecă. 

Șemineele cu bioetanol mobile pot fi așezate în orice colț al locuinței, în funcție de dimensiune și spațiul disponibil, pornind de la birou și până la terasa din grădină. Șemineele bio nu ard cu flacără puternică și astfel, nu au nevoie de sticlă termorezistentă, mai ales că aceasta împiedică procesul arderii dacă este închisă complet.

În schimb, în cazul unui șemineu electric, vorbim deja despre adevărate piese de mobilier din lemn masiv cu rol decorativ, menite să reproducă atmosfera idilică generată de un șemineu tradițional. Tehnologiile de ultimă generație cu care sunt prevăzute aceste seminee electrice de tip 3D LED, controlate prin telecomandă și cu redare audio, permit senzațiile veritabile ale unui joc relaxant al flăcărilor și al efectului sonor desăvârșit, oferindu-ți experiența inedită, asemenea unui șemineu clasic pe lemne, dar la costuri semnificativ mai mici. 

Deși, la fel ca și în cazul modelelor bio, șemineele electrice nu dețin capacitatea de a încălzi complet o locuință, există totuși varianta de a încălzi un spațiu de până la 40 mp, grație aerotermelor cu care pot fi dotate. La cerere, acestea pot fi îmbunătățite cu o serie întreagă de accesorii hi-tech și funcții suplimentare, în conformitate cu gusturile și preferințele fiecăruia dintre noi. 

Piața abundă de oferte și magazine care comercializează astfel de soluții de încălzire și decor, dar dacă îți dorești calitate garantată și nu știi unde să cauți, noi îți propunem să dai un ochi peste oferta www.pefoc.ro – unul dintre cele mai bine aprovizionate magazine on-line cu soluții de încălzire alternativă din România! 

Meșterii sibieni sunt specializați în montajul profesional și comercializarea de șeminee pe lemne, pe gaz, peleți sau focare moderne, sobe pe lemne, termoșeminee, dar și a diferitelor accesorii termice, totul pentru ca locuința ta, să fie încălzită și decorată la un nou nivel de confort!

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!