Descoperă beneficiile terapeutice și potențialul decorativ al bioșemineului cu flacără naturală

De Unica.ro, pe

Dacă esti în căutarea celor mai bune soluții termice și decorative de calitate premium, care oferă și garanția funcționarii în deplină siguranță și confort, prietenii noștri de la PEFOC sunt răspunsul potrivit! Pe lângă modelele de semineu pe lemne ieftin, șemineele care funcționează pe gaz sau peleți sau diverse tipuri de sobe rustice sau minimaliste, profesioniștii sibieni îți oferă și o diversitate largă de bioșeminee decorative, cunoscute și sub denumirile populare de “șeminee false” sau “șemineu cu bioethanol”. 

Cu ajutorul lor vei afla că și cei care nu locuiesc la casă și dețin un apartament la bloc, au posibilitatea să trăiască experiența unui șemineu veritabil la costuri mult mai mici, fără nevoia utilizării unui coș de fum. Așadar, dacă vrei un șemineu ieftin, dar în același timp calitativ, amplasat pe colț sau construit în rigips, șemineul cu bioetanol devine soluția perfectă! 

Așa cum ne-am dat seama încă din denumirea lui, acest dispozitiv inedit funcționează pe bază de biocombustibil. Bioetanolul este o substanță non-toxică, care nu afectează sănătatea omului și a mediului înconjurător. Calitatea superioară a manoperei, siguranța, designul contemporan și ușurința utilizării, reprezintă doar câteva avantaje ale acestor șeminee decorative accesibile ca preț, dar care te vor cuceri definitiv cu farmecul lor aparte. 

Ușor de montat și întreținut, șemineul fals este disponibil în oferta profesioniștilor sibieni de la Pefoc, într-o varietate generoasă de forme și dimensiuni, dintre care amintim bioșemineele de perete, bioșemineele mobile sau cele incorporabile, de tip portal.

Bioșemineul este prieten cu mediul înconjurător

Șemineul cu biocarburant emite căldură, aburi și cantități neglijabile de dioxid de carbon, similare cu cele ale aerului pe care îl expirăm. Bio-combustibilul conține numai produse de origine naturală și se bucură de aprobare europeană NIH.

Are grijă de sănătatea noastră 

Un șemineu cu biocombustibil îmbunătățește umiditatea aerului în interior și este potrivit pentru aromaterapie, care prezintă o mulțime de avantaje pentru sănătate: îmbunătățește concentrarea, împrospătează aerul din încăpere ca o alternativă naturală la odorizantele chimice, oxigenează creierul și se bucură de o serie întreagă de alte beneficii terapeutice.

Încălzește-te natural 

100% din căldură produsă în procesul de ardere al biocombustibilului este emisă în interiorul încăperii în care este amplasat șemineul, astfel încât acesta poate fi utilizat și ca sursă suplimentară de căldură în spațiile mici.

Te bucuri de un design atractiv

Șemineele cu bio-combustibil vă permit să vă bucurați de frumusețea flăcării naturale în orice spațiu, de la apartamente până la case, grădini, terase, hoteluri și restaurante. Datorită caracterului lor decorativ versatil, bioșemineele se bucură de design-uri atractive și sunt disponibile într-o multitudine de forme și dimensiuni. Și pentru a spori farmecul, acestuia i se poate adăuga inclusiv un modul cu sunet, pentru ca senzația de lemne care ard pe foc să fie cât se poate de autentică și din punct de vedere auditiv. 

Calitate și siguranță garantate 

Certificate TUV, bioșemineele sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și respectă standardele Europene. Șemineele cu biocarburant sunt fabricate din oțel de 1,5 mm și li se aplică un strat cu pulbere de cea mai bună calitate. Rezervorul de combustibil este fabricat din oțel inoxidabil gros, care împiedică deformările cauzate de expunerea constantă la temperaturi înalte.
În plus, în oferta magazinului virtual www.pefoc.ro ai la dispoziție și o gamă diversă de focare premium, coșuri de fum ceramice sau din inox, modele cu design rustic sau modern de soba semineu, alături de alte accesorii, materiale specializate și elemente decorative, care vin să completeze designul încăperii și cadrul în care va fi amplasat primul tău șemineu spectaculos!

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!