Decoruri moderne, cu stickere perete 3D de la DecoStick

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 13 decembrie 2021, 13:57

Mulți visează la decoruri ca în povești în locuințele lor, dar puțini reușesc să le și realizeze. În condițiile în care soluțiile decorative de pe piață sunt în număr atât de mare, o alegere echilibrată estetic și calitativ nu e cea mai ușoară misiune.

Ideal este ca locuință să reprezinte o reflecție a propriilor dorințe, un loc care să emane bună dispoziție, energie pozitivă, liniște. Oricine și-ar dori ca puținul timp liber petrecut acasă să fie mereu unul relaxant. Și care este calea cea mai rapidă și la îndemână pentru asta? Stickere perete 3D – un concept care a cucerit atenția designerilor. Încă din momentul apariției acestuia pe piață, a devenit un trend apreciat, nemuritor.

Stickerele de perete, practice și estetice

Nimeni nu ar trebui să se priveze de noutatea pe care aceste elemente o aduc în locuința proprie. Cu siguranță o inovație în materie de design interior, acestea vin la pachet cu o serie de avantaje când sursa de achiziționare a lor este DecoStick.ro.

Acestea fac parte dintr-o categorie mai largă, a stickerelor care se pot aplica pe diverse suprafețe, rezistând cu succes timp îndelungat. Acolo unde imaginația lipsește, modelele de pe site-ul menționat vin să completeze nevoile  din orice locuință.

Pe scurt spus, modelele dintre care fiecare poate alege sunt atât de variate, încât cu ușurință poate fi realizat un decor spectaculos, îndrăzneț. Ba mai mult, fiind de tip 3D, aceste stickere fac ca totul să pară desprins din filme. Acestea pot reprezenta peisaje din natură, peisaje prin fereastră, decoruri cu animale, etc.

Pentru cei care deja au astfel de elemente decorative pe pereții din locuințe, relaxarea atinge alte cote. Minuțiozitatea cu care detaliile sunt realizate, cu care acestea imită realitatea este excelentă. La o primă vedere a modelelor de la DecoStick, oricine este cucerit de priceperea cu care sunt create, de inovația cuprinsă în fiecare sticker în parte. Special proiectate pentru a fi montate pe perete, acestea se deosebesc prin durabilitate și o coloristică vie.

Pot miza pe astfel de articole cei care simt că o anumită încăpere din locuință este prea monotonă, prea lipsită de viață, de farmec. Cu stickerul potrivit aceasta poate imediat să fie redefinită, să capete o cu totul altă notă. Nu contează culoarea pereților sau tipul de var aplicat.

Stickerele 3D sunt ideale pentru cei lipsiți de creativitate, dar dornici să realizeze o schimbare de impact în locuință. Disponibile în mai multe dimensiuni, acestea sunt realizate digital, prin cele mai noi tehnologii. Rezistența lor deci nu poate fi pusă sub semnul întrebării. O aplicare adecvată se traduce prin trăinicie.

Raportarea la proporțiile camerei, dar si la stilul în care aceasta este organizată este calea optimă pentru a face o alegere potrivită. Restul este la alegerea cumpărătorului. Ca plusuri, aceste stickere se pretează unor stiluri variate, fără a încărca inestetic încăperea.Cu DecoStick.ro, decorarea încăperilor este mai ușoară și interesantă. Cei interesați pot comanda modelele preferate de stickere 3D pentru perete din magazinul online.

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!