Decorează-ți casa cu amintiri dragi!

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 15 octombrie 2021, 20:59

Cu greu mai găsim un moment de relaxare în mijlocul pandemiei, mai ales acum când teroarea valului 4 ne-a cuprins pe toți. Media ne aduce numai vești proaste iar frica și depresia sunt la cote maxime.

Poate ți-ar face bine să-ți reîncarci un pic bateriile cu soarele și relaxarea din vacanța de vară care tocmai s-a încheiat, să revezi locurile frumoase pe care le-ai vizitat și să-ți amintești de experiențele plăcute pe care le-ai trăit.

Decorează-ți casa cu un tablou canvas personalizat

Este foarte ușor să-ți îmbogățești viața cu imaginile care-ți fac plăcere și care-ți sunt dragi sub forma unor tablouri canvas personalizate. Un tablou canvas este o imagine fotografică, printată pe pânză, material similar unui tablou obișnuit, care se poate realiza la dimensiuni și în forme foarte variate. Sunt de foarte mare efect când sunt folosite pentru a-ți decora casa sau biroul cu o imagine care ți-e dragă.

… sau cu o reproducere după o pictură celebră!

Poți comanda de asemenea reproduceri după picturi celebre mai ales dacă apreciezi arta și vrei să-ți decorezi spațiul în care locuiești sau muncești cu creațiile pictorului tău preferat!

Magneții foto personalizați sunt suveniruri deosebite

Magneții foto personalizați pot fi oferiți celor dragi ca un suvenir original și necostisitor, mai ales la dacă plănuiești să organizezi evenimente importante precum nuntă, botez, aniversare, onomastică etc.

FotoPrinter – centrul foto online

FotoPrinter.ro este centrul foto online care se ocupă cu developare poze digitale, tablouri canvas și alte produse complementare domeniului fotografiei digitale. Site-ul lor este organizat ca un magazin online obișnuit iar tot ce ai de făcut este să plasezi comanda și să încarci pozele pe site. Poți alege între toate formatele standard de fotografii precum 9×13 și 10×15 cm dar și formate mai mari precum 10×15 cm / 21×30 cm / 30×42 cm mergând până la printuri de suprafețe mari (de mai mulți metri pătrați.)

Vei primi comanda acasă prin curier rapid, taxa de livrare fiind de 15 lei, fixă indiferent de greutatea produselor comandate sau de localitatea unde se face livrarea.

Și bineînțeles poți să-i înveselești și pe ceilalți!

Oferă-le un moment de relaxare și deconectează-i de la stres cu un cadou foto de la FotoPrinter.ro – centrul foto online.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!