Dacă implantul de păr este soluția, nu amânați intervenția la Dr. Felix Hair Implant

De Unica.ro, pe

Implantul de păr nu mai este un subiect tabu, așa cum poate era catalogat în urmă cu ceva ani. Publicul s-a obișnuit cu termenii, sunt atât de multe exemple ale celor care au încercat această metodă și au rezultatele mult sperate. Dacă vorbim despre cei care au urmat intervenția de implant de păr în cadrul clinicii Dr. Felix Hair Implant, atunci nume sonore de pe scena publică sunt dovadă că implantul de păr este o soluție cu beneficii pe termen lung. 

Cui îi este recomandat implantul de păr?

Intervenția de implant de par este o recomandare pentru pacienții de peste 18 ani, bărbați sau femei care se confruntă cu alopecie ireversibilă sau care doresc o îmbunătăţire ori reconstrucţie a aspectului sprâncenelor sau bărbii. Faptul că au rămas fără păr poate fi cauzat de evenimente tragice – arsuri spre exemplu – sau de o condiție genetică, care este ireversibilă, iar fără măsuri luate aceasta se extinde. 

Cu toții știm cazurile bărbaților care nici nu au atins pragul de 40 de ani și au chelie proeminentă sau goluri pe scalp, mai ales în vârful capului sau la ceafă. Modul inegal în care părul rămas este distribuit creează frustrare negreșit. În loc să vă avântați spre soluții cosmetice de moment, care la urma urmei sunt și costisitoare pe termen lung, soluția poate fi cea de implant de păr. 

Grație tehnicii Q-FUE, modernă, mai puțin invazivă, implantul de păr înseamnă o procedură peste care pacientul trece mai ușor. Cei de la Dr. Felix Hair Implant, cu pagina de prezentare Drfelixhairimplant.ro, sunt adaptați acestor vremuri și pot oferi inclusiv o primă consultație online, pentru a stabili abordarea necesară fiecărui pacient. 

Temeri și costuri

Despre cât costă un implant de păr cu siguranță oricine își dorește să afle. De multe ori partea financiară poate fi și un impediment sau cel puțin un motiv de amânare a intervenției. Însă, este posibil de asemenea ca tot ce înseamnă costuri ale intervenției să fie achitate în rate. Despre acest lucru aflăm în detaliu din pagina oficială a acestei clinici.

Temeri? Desigur că sunt, începând de la teama de necunoscut și până la teama de procedură în sine. Trebuie spus însă că o mare diferență o face tehnica în sine, cea de tip Q-FUE. Astfel, pacientului îi sunt recoltate firele de păr din zona cefei, fir cu fir, urmând să fie implantate de asemenea fir cu fir, manual. Asta înseamnă că nu vor fi tăieri de scalp, nu rămân cicatrici, tehnica menține totul minim invaziv. Durerea este minimă, sângerarea de asemenea, prin urmare pacientul se recuperează rapid. 

Cum știu dacă sunt candidat potrivit 

Pentru cei din afara țării sau care nu pot ajunge în timp util la o programare în cadrul clinicii pot lua legătura cu reprezentanții acestei clinici. O programare online poate fi făcută, întrevederea medicală pacient-medic specialist poate fi realizată online. Acest moment va fi relevant cu privire la intervenție, costuri de asemenea. Să nu uităm că fiecare caz este diferit, cât de extinsă este alopecia și deci câte fire sunt implantate, diferă de la caz la caz. La fel va fi și cu prețul. 

Clinica este însă dotată modern, respectă standardele de înaltă clasă și oferă celor interesați personal ultraspecializat, deci servicii medicale excepționale. Desigur că există și un confort psihic al pacientului când știe că se lasă pe mâini bune, pe mâna unui medic pentru care unii vin din alte țări doar să le fie pacienți. Turismul medical este un fenomen și el, însă acum, grație condițiilor excelente și a medicilor din cadrul clinicii Dr. Felix Hair Implant nu trebuie să călătoriți în afara țării pentru implantul de păr dorit. 

Contact: 

Sos. Nordului Nr. 102G, sector 1, București

[email protected]

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!