Cunoaște-mă înainte să îmi oferi un cadou – idei de cadouri, de la kart la jocuri educative

Copiii sunt topiți după jucării și cadouri. Când le primesc se simt mai iubiți ca oricând. Cel puțin în teorie, orice adult știe că un copil adoră jucăriile. În realitate, părinții au pentru cei mici tot felul de jocuri și seturi și când primesc un cadou se așteaptă să fie ceva diferit de până acum. Dezamăgirea vine imediat dacă nu se întâmplă astfel. 

Cunoaște-mă înainte să îmi oferi un cadou 

Este ceea ce ar spune orice copil. Să știți că există și aici o artă a alegerii și dăruirii unui cadou. O oarecare jucărie nu este de ajuns, căci are o mie. Un kart de copii este interesant, însă deloc de așteptat dacă mai are unul acasă. 

Cum puteți reuși să intuiți ce și-ar dori un copil sau cum să alegeți ceva potrivit, în funcție de vârstă, hobby-uri de asemenea?

Cadou potrivit pentru copii activi 

Pentru cei care au energie cât e ziua de lungă, pentru copii definiți de stilul kinestezic spre exemplu vor prefera activități și nu obiecte de decor. Vorbim despre cei care se bazează pe simțul kinestezic, care folosesc mult simțul palpabil, acțiunea și mișcarea pentru a descoperi lumea din jur, un cadou potrivit poate fi un kart de copii cu pedale. Asta pentru că își va consuma energia, se va obișnui cu direcțiile, încadrarea în spațiu, orientarea, deci deprinde abilități multiple de care are nevoie oricând în viață. 

Cadou potrivit pentru copii liniștiți  și analitici 

Sunt cei care se bazează pe stilul logic, studiază totul în jurul lor, sunt copii liniștiți în aparență, care fac analogii logice la orice pas. Pentru astfel de copii cadourile potrivite pot fi cele educative, cum regăsim și la KidsCare. Pentru cei mici pot fi alese centrele de activități, cu sunete, lumini și accesorii. Pentru cei de grădiniță pot fi alese și caietele speciale, cele de tip ghid de scriere. 

Cei de la KidsCare dedică o categorie specială jucăriilor educative. Au preț accesibil, iar orice comandă ajunge în timp scurt la destinație. Avantaj pentru cei care lasă pe ultima sută de metri alegerea unui cadou nu vor întârzia cu pregătirile. 

Cadoul potrivit este cel bine gândit și care vine cu o poveste în spate 

Ca de fiecare dată, cadoul potrivit pentru persoană potrivită înseamnă sa ținem cont de toate detaliile. În cazul copiilor vorbim totodată de jucării care să aibă și un rol practic, adică cele care îi ajută la dezvoltarea unor abilități. Un succes nebun par să aibă jucăriile cu printuri sau cele cu forme ale personajelor din povești sau desene animate. Trendul acesta arată că atât băieții, cât și fetele adoră asocierea cu eroi și cu puterea acestora de a proteja sau salva lumea. 

Așadar, atunci când trebuie să achiziționați un cadou pentru un copil nu rezumați totul doar la clasice alegeri de jucării. KidsCare vine și cu o gamă generoasă de produse pentru mamă și copil, inclusiv scaune auto sau cărucioare. 

Contact:  [email protected]

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!