CUMPĂNA, COMPANIE CU 100% CAPITAL ROMÂNESC, INVESTEȘTE PESTE  3 MILIOANE DE EURO, ÎN NOUA SA FABRICĂ

De Unica.ro, pe

Noua fabrică Cumpăna, redefinește complet tehnologia folosită în procesele de  spălare și sterilizare a bidoanelor, ridicând ștacheta în ceea ce privește siguranța și sănătatea consumatorului.

Pionier pe piața locală, Cumpăna este furnizor de încredere pentru livrarea sistemelor watercooler și a apei de izvor, ușor alcalină (ph: 8.2), pentru orice tip de afacere și este prezentă zilnic nu doar în companii ci și pe mesele consumatorilor casnici, în școli, instituții, centre comerciale. 

Cu un know-how de peste 25 de ani, produsele și serviciile Cumpăna sunt îmbunătățite continuu prin alinierea la cele mai exigente cerințe de calitate, dar și prin aderarea la cele mai noi tendințe ale pieței. 

Concepută pentru a se integra perfect în procesele tehnologice specifice industriei, tehnologia R. Bardi, lider la nivel mondial, este prezentă de 15 ani în fabricile Cumpăna asigurând funcționarea și mentenanța liniei de spălare și sterilizare a bidoanelor de apă. Această tehnlogie de ultima oră, care nu este disponibilă în marea majoritate a fabricilor de îmbuteliere apă din România, contribuie la menținerea siguranței și sănătății consumatorilor.

Capacitatea de producție a noii fabrici este astfel proiectată încât să acopere chiar și cele mai solicitante perioade din an, în lunile de vară, apa Cumpăna ajungând la peste un milion de consumatori naționali.

“ Evoluția constantă a companiei implică oamenii și responsabilitatea pe care o avem pentru ei. De aceea, anul acesta, suntem pregătiți să extindem capacitatea de producție și să dezvoltăm noi produse și servicii pe termen scurt si mediu, dar și să asigurăm menținerea calității produselor și serviciilor noastre, în conformitate cu cele mai recente standarde internaționale. Viitorul înseamnă prezentul bine pregătit azi, viziunea de azi, seriozitatea și rigurozitatea cu care ne facem treaba azi, echilibrul de azi.” Florin Danila, administrator Cumpăna. 

Pentru mai multe detalii despre produsele Cumpăna, vizitați: www.cumpana.ro

Facebook: cumpana in echilibru

Instagram: cumpana1993

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!