Cum te ajută un purificator de aer să scapi de alergiile sezoniere?

De Unica.ro, pe

Odată cu venirea primăverii încep alergiile de sezon. Foarte multe persoane se confruntă cu simptome neplăcute în fiecare an și din nefericire, calitatea vieții este afectată. Praful și poluarea din marile orașe contribuie la înmulțirea numărului de persoane care se confruntă cu diverse alergii. Din fericire, poți face mici schimbări și te poți ajuta de tehnologie pentru a contracara efectele negative ale alergenilor, iar în continuare îți vom spune cum. 

În primul rând, trebuie să îți vorbim puțin despre alergii. Multe persoane suferă de alergii, însă nu sunt conștiente de acest lucru. Statisticile spun că 1 din 5 persoane ar suferi reacții alergice. Ce este interesant  de menționat este faptul că alergiile pot apărea oricând în timpul vieții, chiar dacă până atunci nu a fost vreun factor declanșator. 

Cel mai greu de gestionat sunt alergiile respiratorii, deoarece de cele mai multe ori sunt confundate cu alte afecțiuni, iar persoanele afectate fie nu se prezintă la medic, fie nu primesc un diagnostic corect. Alergiile de natură respiratorie sunt din ce în ce mai frecvente în zonele urbane, din cauza factorilor de mediu și a stilului de viața tot mai solicitant, care perturbă sistemul imunitar.  

Alergiile respiratorii au la bază inhalarea constantă a următorilor alergeni: 

  • praf 
  • aer poluat 
  • spori de mucegai 
  • polen
  • par de animale 
  • acarieni. 

Aceste mici particule irită și inflamează în mod constant căile respiratorii până în punctul în care sistemul de apărare este slăbit și se instalează alergia. Din nefericire, odată instalată o alergie, nu se mai poate vindeca, însă există soluții care pot ajuta la prevenția episoadelor alergice și la îmbunătățirea calității vieții. 

Dacă în afara locuinței nu poate fi controlat aerul, în interiorul acesteia poți face mici schimbări și te poți ajuta de tehnologie pentru a preîntâmpina crizele de alergie. Astfel, îți recomandăm purificatoare de aer de la Rohnson, care te vor ajuta să respiri un aer mai curat și să elimini alergenii din locuința ta. 

Cum te poate ajuta un purificator? Datorită filtrelor speciale, purificatorul poate elimina diverși alergeni: praf, polen, virusuri, spori de mucegai și multe altele și îți oferă șansa de a respira un aer curat. Chiar dacă nu petreci foarte mult timp acasă ziua, contează foarte mult ca noaptea, când întregul organism se reface, să respiri aer curat și să dai șansa sistemului respirator să se refacă. Vei observa de la zi la zi schimbări importante și chiar vei reuși să reduci medicamentația, în cazul în care iei pastile recomandate de medicul alergolog. 

Pe cât posibil, ar trebui să încerci să propui achiziționarea unor purificatoare de aer și la locul de muncă, mai ales că și colegii tăi pot dezvolta oricând o alergie. Astfel, respirând aer curat în majoritatea timpului, vei reuși să ții în frâu alergiile sezoniere și te vei bucura din nou de viață, uitând de simptomele neplăcute, de medicamentele care îți dau somnolență și de tot ceea ce înseamnă alergii. 

Așadar, îți recomandăm să intri pe site-ul Rohnson și să alegi purificatorul potrivit pentru locuința ta!

Sursa foto: rohnson.ro

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!