Cum să pregătești o petrecere reușită în curtea ta?

De Unica.ro, pe

Sezonul cald îți oferă posibilitatea de a sta mult mai mult cu prietenii tăi și de a te bucura de serile lungi de vară. Mai mult, dacă te numeri printre cei care locuiesc la casă, adunările cu prietenii se pot transforma cu ușurință într-o petrecere în grădină, ce cu siguranță va deveni memorabilă. 

Astfel, pentru a organiza o petrecere reușită la tine în curte, respectă următoarele 4 etape: 

1.     Pregătește meniul din timp

Orice petrecere în grădină presupune și un foc și un grătar făcut atunci, pe loc. Mai mult, grătarul este unul dintre cele mai importante momente de la petrecerea ta, așa că ar fi bine să nu îl sari. Oaspeții tăi nu vor fi deloc încântați dacă le vei servi pizza sau o mâncare gătită la cuptor. Astfel, fă lista de cumpărături din timp, asigură-te că ai tot ce îți trebuie și încinge grătarul cu câteva minute înainte de a ajunge prietenii tăi. 

2.     Amenajează-ți curtea 

Cum înainte de fiecare petrecere îți faci curățenie în casă pentru ca totul să fie lună, așa și curtea ta trebuie pregătită pentru primirea invitațiilor. Pune obiectele pe care nu le utilizezi la locul loc, amenajează gazonul cu mașina de tuns iarba Husqvarna și scoate mesele și scaunele de grădină. Pentru a face mai atractivă curtea, poți să folosești ghirlande cu beculețe pentru a-i da un aspect mult mai cozy, poți pune câteva obiecte decorative și poți lăsa la îndemână câteva pături colorate pentru atunci când se lasă seara. 

3.     Creează o zonă de joacă pentru copii

Dacă tu sau invitații tăi aveți copii, atunci cu siguranță va trebui să amenajezi și un spațiu în care copii se pot juca. În acest fel, aceștia vor fi ocupați, iar părinții se pot bucura de petrecerea pe care ai organizat-o. Poți pregăti coli albe și cu creioane colorate, poți aduce jucării sau poți amenaja o mini plajă, unde cei mici pot construi castele de nisip. Mai mult, poți să amenajezi o cameră unde aceștia se pot uita la desene animate sau se pot odihni. 

4.     Creează o atmosferă plăcută

O petrecere presupune și muzică. De aceea, invitații tăi se vor aștepta ca atunci când vor ajunge la tine, să se audă muzica pe fundal. Dacă ai posibilitatea poți scoate boxele pe terasă sau în curte și aranjează-le astfel încât acestea să nu încurce pe nimeni și nici să nu fie foarte aproape de locurile în care se va realiza socializarea. Poți crea un playlist care să cânte întreaga petrecere, scăpându-te de un stres. 

Odată ce ai terminat cu pregătirile pentru petrecere, tot ce a mai rămas de făcut este să te bucuri de aceasta alături de invitații tăi. 

Sursa foto: pexels.com

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!