Cum să alegi cele mai potrivite ghete în funcție de ținutele tale?

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 23 noiembrie 2021, 21:18

Ați observat câte opțiuni de ghete există? Cu talpă joasă sau cu platformă, mulate pe picior, până la gleznă, din piele naturală, ecologică sau întoarsă?

Există zeci sau sute de opțiuni diferite! Deci, de unde știm ce tip de ghete să purtăm la diverse ținute? Deși nu există reguli stricte și rapide, există câteva linii directoare de urmat.

Oricărei femei îi place să poarte ghete la ținuta sa preferată mai ales atunci când este suficient de frig încât să le scoată din dulap! One Fashion Room îți pune la dispoziție acum o varietate de ghete dama moderne și potrivite oricărui stil! Venim către tine cu informații importante privitor la purtarea ghetelor!

Ce face ca o pereche de ghete să funcționeze? Pentru a răspunde pe deplin la această întrebare, vrem să vă împărtășim mai întâi informații despre toate stilurile de ghete potrivite sezonului rece. Este important să știți că anumite tipuri de ghete sunt mai limitative ca altele și tind să funcționeze mai bine cu anumite stiluri (de exemplu: blugi pe picior, o rochie, jambiere din piele etc.).

Care sunt diferitele tipuri de ghete?

După ani de experiență în industria fashion, am ajuns la concluzia ca sunt necesare mai multe stiluri de ghete pentru a face ceea ce avem în dulap să funcționeze. Cu alte cuvinte, un stil de ghete nu se potrivește cu adevărat tuturor ținutelor. Și poate fi o provocare să știți ce stil sau culoare va fi „câștigătoarea” voastră pentru sezon. Este atât de frustrant când credem că am găsit cele mai drăguțe ghete, le cumpărăm și apoi le purtăm doar de 2-3 ori în acel sezon. Cred că am experimentat toate acest lucru, nu?

Noi, One Fashion Room, dorim să vă vorbim despre diferitele caracteristici ale ghetelor și cum să le asortați pe fiecare la diverse ținute. Sperăm din tot sufletul ca aceste informații să vă satisfacă nevoile de styling într-un fel sau altul! Ca întotdeauna, nu ezitați să lăsați comentarii mai jos și să puneți întrebări! Suntem aici să vă ajutăm!

Ghete la ținute de blugi

Cum să purtați ghete dama OneFashionRoom cu blugii skinny?

Blugii skinny sunt pantalonii cel mai des purtați – pur și simplu îi adorăm! Am descoperit că atunci când vine vorba de a purta blugii skinny cu ghete, există două variante principale de stil, în funcție de cât de lungi sunt blugii voștri: blugi skinny de lungime obișnuită și decupați.

În primul rând, să discutăm despre purtarea ghetelor cu blugii skinny tăiați, apoi vom trece la lungimea obișnuită. Purtarea blugilor tăiați a devenit foarte populară deoarece arată super chic și îngrijit.

Cum să alegi cele mai potrivite ghete în funcție de ținutele tale?

Cheia pentru a purta blugi tăiați cu ghete este că doriți ca tivul blugilor să se întâlnească cu partea superioară a încălțămintei sau să se oprească chiar înainte. Dacă tivul se oprește înainte, atunci veți arăta puțină piele. Întrebarea este… câtă piele e bine să arătați? Ca regulă generală, alegeți orice varianta între fără piele și lățimea de două degete între partea inferioară a tivului blugilor și partea superioară a ghetei. 

Pe de altă parte, dacă blugii voștri au lungimea piciorului (nu sunt decupați), atunci fie îi veți sufleca, fie îi veți băga în ghete.

Ce faceți când blugii voștri skinny sunt lungi?

Cu alte cuvinte, atunci când blugii nu sunt tăiați, există o problemă. Blugii și ghetele se suprapun. Această „suprapunere” poate arăta destul de dezordonată, motiv pentru care a devenit atât de populară rularea blugilor.

Așadar, când purtați blugi pe lungime cu ghetele, aveți trei opțiuni de stil:

  • Blugi suflecați
  • Blugi rulații
  • Blugi băgați în ghete

În primul rând, vrem să menționăm că dacă arătați puțin pielea, o să dea impresia că aveți picioarele mai lungi. Ne dăm seama că acest lucru nu este întotdeauna posibil când afară este foarte frig. 

Cum să alegi cele mai potrivite ghete în funcție de ținutele tale?

Suflecarea blugilor oferă ținutei voastre o atmosferă mai casual. Prin urmare, atunci când purtați ghetuțe casual din piele întoarsă, aveți tendința să suflecați blugii pentru a completa aspectul casual. Ultima regulă generală pentru blugii suflecați este să purtați ghete până la gleznă. 

Rularea blugilor pe interior dau un aspect mai îngrijit dacă purtați ghete pe picior. Această ținută este întotdeauna potrivită pentru serile de întâlnire sau când purtați blugi mai eleganți, în principiu negri. De asemenea, acest stil alungește piciorul.

Nu există reguli stricte și rapide pentru a băga blugii într-o gheată. Aspectul voluminos al ținutei e bine de evitat, așadar, atunci când băgați blugii în ghete, aceștia trebuie să fie subțiri sau puteți opta pentru jambiere într-o gheată mai lată. De asemenea, blugii skinny în ghetele pe picior, care au o deschidere mai largă arată grozav.

Cum să alegi cele mai potrivite ghete în funcție de ținutele tale?

Cum să purtați ghete dama OneFashionRoom cu blugii drepți, largi sau evazați?

Ghetele cu blugii drepți fac picioarele să arate mai bine. Aceștia sunt practici și lejeri. Am descoperit că nu există reguli stricte și rapide cu stilul blugilor drepti – adică majoritatea ghetelor arată grozav cu ei!

Ni se prezintă o nouă provocare de a ne da seama cum să purtăm cel mai bine ghetele cu blugii largi într-un mod în care să arate bine împreună. 

Blugii largi sau evazați sunt cel mai greu de coafat cu ghetele. Ghetele pe picior se potrivesc cel mai bine cu această categorie de blugi deoarece nu se vede deloc glezna.

Ghetele cu rochii și fuste

Din experiența noastră, nu există reguli stricte pentru purtarea ghetelor cu rochii și fuste. Simt că majoritatea perechilor de ghete „funcționează” cu tot felul de rochii și fuste și că depinde cu adevărat de simțul vostru personal al stilului și preferințelor.

Cum să alegi cele mai potrivite ghete în funcție de ținutele tale?

Totuși, vom spune că ghetele cu vârf ascuțit sau cele cu platformă merg cel mai bine cu rochiile și fustele. Această combinație alungește picioarele și întregul aspect! De asemenea, ghetele până la gleznă arată grozav la această categorie de ținută. Așa că purtați orice vă face să vă simțiți confortabil!

Ghetele cu ținută office

Ca regulă generală, am sugera să asortați ținutele de lucru cu ghete mai simple Oxford închise la culoare. De obicei, materialul, forma și stilul sunt cele care fac o gheată să arate mai frumos. Din experiența noastră, credem că o gheată din piele cu vârf ascuțit funcționează cel mai bine pentru lucru. Dar, din nou, depinde cu adevărat de mediul vostru de lucru și de vreme.

Cum să alegi cele mai potrivite ghete în funcție de ținutele tale?

Voi ce model de ghete preferați?

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!