Cum să ai gene mai lungi în doar 5 minute. Trucul minune pentru un machiaj simplu, recomandat de Irina Baianț

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 23 decembrie 2021, 11:14

Când te grăbești să ajungi undeva sau apare o invitație din senin, trebuie să fii gata într-un timp scurt. O mascara potrivită face minuni pentru un machiaj simplu, dar de impact.

Soprana Irina Baianț a descoperit cum să ai gene mai lungi în doar 5 minute, iar acum ne împărtășește secretul ei.

Acum te poți bucura de o super ofertă de la Avon, care te scoate oricând din cele mai dificile situații! Setul cadou Mascara Euphoric & Ulei de buze este asul din mânecă al doamnelor cochete. 

Cum să ai gene mai lungi în doar 5 minute. Trucul minune pentru un machiaj simplu, recomandat de Irina Baianț

Ești pregătită în doar câteva minute pentru orice întâlnire, indiferent dacă este una profesională sau o ieșire la cafea alături de prietene.

Cum să ai gene mai lungi în doar 5 minute. Trucul minune pentru un machiaj simplu

Mascara Euphoric Volume & Length Blackest Black te transformă rapid, iar genele tale vor fi mai lungi și vor avea mai mult volum. Le îngroașă vizibil, dar fără să dea senzația că sunt prea încărcate sau să te incomodeze. Le întinde și le conferă un aspect mult mai plăcut și mai sănătos.

Se spune că primul lucru pe care îl observăm atunci când întâlnim o persoană sunt ochii, care reprezintă oglinda sufletului nostru. Mai mult decât atât, uleiul de buze Blossom completează de minune acest machiaj simplu și rapid. El îți îngrijește buzele și le hidratează, în timp ce le dă un luciu deosebit. Așa scapi de toate grijile în doar doi pași.

Setul cadou Mascara Euphoric & Ulei de buze de la Avon are un preț extrem de accesibil pentru orice buzunar și poate fi o surpriză plăcută pentru persoanele dragi. Norocoasa care îl va folosi va îmbina în acest fel utilul cu plăcutul. Știm cât este de important timpul în ziua de astăzi, dar și cât de mult contează să avem grijă de noi.

Dacă îți dorești să comanzi un super cadou pentru Crăciun sau să te răsfeți chiar tu cu cel mai util set pentru un machiaj simplu, atunci alege produsul din broșura Avon sau comandă direct pe avon.ro.

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!