Cum petreci de Valentines Day? Iată câteva idei care te vor inspira

De Unica.ro, pe

Valentine’s Day sau Ziua Îndrăgostiților este sărbătorită pe 14 februarie și  este ocazia perfectă pentru a îi arăta persoanei iubite dragostea pe care i-o porți. Dacă încă nu te-ai gândit la ce cadou să-i faci iubitei sau iubitului tău, îți prezint câteva idei romantice.

Retrăiți primele clipe împreună

Valentine’s Day este cea mai bună ocazie pentru a-i arăta iubitei tale cât de romantic ești. Cu siguranță o va uimi faptul că ți-ai adus aminte primele clipe alături de ea, de prima întâlnire și de primul sărut.

Pune prin casă petale de trandafiri

Femeile au adorat întotdeauna florile, tocmai de asta va fi emoționată când va găsi petale roșii de trandafir prin casă. Poți combina trandafirii roșii, ce semnifică iubirea, cu trandafirii albi, care semnifică admirația.

Pregătește o mică vacanță

Află unde și-ar dori iubita ta să meargă și pregătește-i o mică vacanță în care să fiți doar voi doi și în care să vă bucurați de câteva zile romantice.

Faceți o plimbare

Dacă vremea e frumoasă, mergi împreună cu iubita ta la o plimbare. Puteți ieși noaptea, într-un loc mai retras, de unde să priviți luminile orașului sau de unde să vă uitați la stele.

Ieșiți la cină

Fă o rezervare la un restaurant și mergi acolo cu iubita ta. Puteți merge în restaurantul în care ați fost prima dată și puteți comanda mâncarea voastră preferată.

Cumpără-i flori

Îi poți cumpăra partenerei tale florile ei preferate sau aranjamente florale, iar printre ele îi poți scrie un bilețel în care să-i mărturisești toată dragostea pe care i-o porți. O altă alegere bună ar fi un trandafir criogenat. Acesta îi poate transmite că dragostea ta față de ea va dura o veșnicie, trandafirul rezistând aproximativ 25 de ani. Dacă iubita ta lucrează, îi poți trimite florile la locul de muncă. Cu siguranță va fi impresionată și va aprecia gestul tău.

Gătește-I cina

O altă surpriză romantică ar putea fi cina gătită. Aranjează romantic masa cu lumânări parfumate și o sticlă de vin și pregătește mâncarea voastră preferată. Cu siguranță va fi o surpriza romantică apreciată!

Cere-o în căsătorie

Dacă îți iubești partenera atât de mult încât să rămâi lângă ea o viață întreagă, pregătește un moment romantic în care să-i spui cât de mult o iubești și o apreciezi, și cere-o de soție. Cu siguranță acesta va fi cel mai frumos moment din viața ei, pe care nu-l va uita niciodată.

 Orice idee romantică ai alege, trebuie să vă bucurați amândoi de această zi!

Sursa foto: https://pixabay.com

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!