Cum organizezi o seară tare alături de prietene

De Unica.ro, pe Ultimul update Sâmbătă, 06 noiembrie 2021, 00:08

Chiar dacă petreci multă vreme alături de partenerul tău, uneori, simți nevoia să stai ceva timp și cu prietenele tale. Ce este mai distractiv decât o seară în care să discutați despre tot ce vă trece prin cap, să râdeți și să faceți activități care vă plac? Uneori, mersul la un club sau în alte locuri este distractiv, dar nu mereu îți dorești asta și poate că unele dintre prietene nu sunt mari amatoare de așa ceva. Dacă tu ești cea care organizează seara, atunci trebuie să faci în așa fel încât toate invitatele să fie mulțumite, dar fără să te obosești cu pregătiri. Descoperă în continuare 4 recomandări care îți asigură o seară de neuitat alături de bunele tale prietene.

  1. Pregătește atmosfera

Ai făcut curat, ai așezat lucrurile în ordine, dar parcă locuința nu are atmosfera potrivită. Pentru a stimula apetitul pentru distracție, este nevoie și de elemente vizuale. Cel mai simplu mod să le alegi este să stabilești mai întâi o tematică. Aceasta poate avea la bază o culoare, o amintire comună, ca perioada liceului, un anumit tip de vestimentație, un anotimp sau un element inspirat dintr-o anumită cultură sau film. Dacă nu ai mult timp la dispoziție, apelează la câteva trucuri simple:

  • decorează casa cu flori proaspete, dar și cu baloane, stegulețe sau alte obiecte cu temă festivă;
  • folosește o veselă cu temă festivă;
  • alege șervețele de colecție.
  1. Alege un meniu simplu și gustos

Orice petrecere necesită mâncare, dar asta nu înseamnă că trebuie să gătești tu tot și să petreci ore în bucătărie. Comandă preparate de la restaurantele preferate, alege meniuri fast-food, gătește mâncare semipreparată sau combina un fel gătit de tine cu alimente gata preparate. O modalitate simplă de a organiza un meniu complet și gustos este de a propune ca fiecare invitată să contribuie cu un fel de mâncare. Poți chiar transforma gătitul în subiectul petrecerii. Cooking și baking parties sunt comune în SUA și alte țări occidentale și reprezintă o modalitate distractivă de a socializa și învăța noi rețete și trucuri.

  1. Cumpără băuturi fine

O seară fără alcool cu prietenele seamănă cu o adunare religioasă, așa că asigură-te că îți faci un stoc suficient de băuturi. Alege produse care plac tuturor, cum sunt vinul, lichiorurile sau brandy. La fel ca în cazul preparatelor, poți face din băutură parte din distracție. De exemplu, urmărește cele mai bune oferte la brandy, cumpără o selecție din această băutură și organizează o sesiune de degustare. Explorarea unor noi experiențe gustative este întotdeauna distractivă.

  1. Asigură divertisment variat

Plictiseala se poate instala repede, de aceea, trebuie să te gândești la cât mai multe alternative de distracție. Este neplăcut când stai să cauți pe platforma de streaming un film la care să vă uitați, așa că alege unul din timp, în caz că intenționați să dedicați seara cinematografiei. Jocurile de societate nu se demodează niciodată, dar puteți să faceți și un concurs de ținute trăsnite sau să transformați seara într-o ocazie de încercat produse cosmetice. 

Dacă vreți să râdeți mult, căutați un show TV amuzant, un film de comedie sau faceți karaoke. Răsfoitul albumelor din copilărie sau privitul unor înregistrări vechi cu voi sunt activități la fel de amuzante și care vă ajută să vă cunoașteți mai bine ori să readuceți la viață amintiri comune.

Prietenele sunt persoane care sunt mereu alături de tine, așa că merită să le dedici o seară de distracție. Cu ajutorul lor te încarci de energie pozitivă, de aceea, este important să fii o organizatoare cât mai bună. Ține cont de recomandările noastre și seara va fi perfectă.

Sursa foto: pexels.com

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!