Cum îngrijim tenul sensibil toamna – Recomandările COSMETIC PLANT

De Unica.ro, pe

Toamna, pielea sensibilă are nevoie de extra grijă, iar alegerea produselor potrivite este esențială într-o rutină corectă de îngrijire. Schimbările de temperatură sunt un adevărat inamic al tenului sensibil, care este și mai predispus la probleme de tot felul în această perioadă.

Senzație de piele uscată, care strânge, iritată, cu tendințe de înroșire?

Din fericire, există un remediu, iar formulele inovatoare cu ingrediente naturale reprezintă cheia către un ten frumos și sănătos.

Mușețelul, ingredientul perfect care calmează pielea sensibilă

Sezonul rece nu este tocmai prietenul cel mai bun al tenului sensibil, dar ajutorul vine chiar din natură.

Mușețelul este ideal atunci când vorbim despre calmarea pielii sensibile, datorită proprietăților sale unice antiinflamatoare și antibacteriene. Datorită faptului că este extras în ulei de măsline, asigură un plus de beneficii pielii.

Crema hidratantă calmantă cu extract de mușețel și alantoină de la COSMETIC PLANT are o formulă inovatoare, ce protejează tenul sensibil împotriva iritațiilor, prevenind și reducând roșeața. Extractul de mușețel, combinat cu alantoina, ajută la restabilirea funcționării normale a epidermei sensibile, calmează și oferă hidratare tenului.

Datorită componentelor sale naturale, activul de hidratare – un amestec de uree, zaharuri și hialuronat de sodiu – acționează imediat, suplimentând gradul de umiditate al pielii.

Acum poți să te bucuri în voie de toamnă și de confortul minunat pe care COSMETIC PLANT îl oferă pielii tale.

Infuzia de vitamine care ține ridurile la distanță

Știm deja că tenul sensibil este mai predispus la riduri, iar un cocktail de vitamine este fix ceea ce are nevoie toamna aceasta.

COSMETIC PLANT a combinat propritățile uimitoare ale mușețelului cu efectele binefăcătoare ale vitaminelor liposolubile A, E și F în crema antirid calmantă cu extract de mușețel și vitaminele A, E și F.

Vitamina A crește elasticitatea pielii, vitamina E are proprietăţi antioxidante, în timp ce vitamina F previne îmbătrânirea prematură.

Ești gata să îi oferi pielii tale sensibile cocktailul magic al toamnei? COSMETIC PLANT are grijă ca pielea sensibilă să fie calmată, perfect hidratată, previne îmbătrânirea prematură, iar ridurile sunt diminuate.

Produsele destinate tenului sensibil de la COSMETIC PLANT nu conțin parabeni, coloranți sau siliconi. Descoperă-le pe www.cosmeticplant.ro și în rețeaua de magazine Cora, Drogheriile DM și magazinele naturiste.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!