Cosmobeauty, expoziția beauty de neratat din ultimul weekend din luna mai, la București

Cel mai cunoscut târg beauty de promovare şi vânzare exclusivă a produselor de cosmetică, machiaj, coafură, frizerie, manichiură-pedichiură, pedichiură medicală, dermopigmentare, extensii de gene, consumabile, aparatură de slăbit, aparatură de estetică medicală (microneedling, terapia vampir, radiofrecvență, ultrasunete, dermabraziune, liposucție non-invazivă, laser)  – Cosmobeauty Expo, revine la Sala Polivalentă din București în perioada 27-29 mai. 

Peste 70 de firme sunt prezente în acest an la Cosmobeauty  – expoziție beauty cu vânzare, pe o suprafață de peste 2.000 mp de standuri, la Sala Polivalentă din București.

Ofertele senzaționale de la Cosmobeauty te ajută să cumperi cele mai bune produse de înfrumusețare cu super reduceri! Vrei un produs de machiaj anume sau extensii de gene pe care ți le doreai de mult? Sau poate îți dorești un tratament cosmetic care să îți aducă instant zâmbetul pe buze ? Găsești tot ce îți dorești în materie de produse beauty, la super prețuri, la Cosmobeauty EXPO. 

Profită de accesul gratuit la târg, de la 10.00 la 18.00, și cumpără tot ce îți dorești și poate fi cumpărat doar în perioada târgului, cu discount! 

Ediţia din acest an a evenimentului propune o abordare inedită a experienţei de shopping pentru că sunt peste 200 de branduri prezente la târg. Una dintre noutăți este Țara #fROmos – o inițiativă Cosmobeauty dedicată promovării produselor cosmetice madeinRomania. Și nu numai experiența cumpărăturilor va fi una memorabilă, ci și seria de zeci de demonstrații pe care le susțin cei mai în vogă  experți beauty din România, în cadrul târgului. Save the date!

Parteneri strategici: P.A.D.I.R. – Patronatul Antreprenorilor din Industria Infrumusețării din România și Mero

Găsiți și mai multe informații pe www.cosmobeauty.ro

Cum ajungi: Cosmobeauty EXPO, Sala Polivalentă, București, 

strada Calea Piscului nr. 10, sector 2 (reper: în Parcul Tineretului)

Autobuz: 232, 313, 381

Metrou: M2(stația Tineretului)

Troleibuz: 73, 76

#cosmobeautyEXPO #targCosmobeauty 

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!