Cizme de toamnă pentru bărbatul la modă – vezi propunerile

De Unica.ro, pe

Cum mult iubita vară a trecut și ne-am trezit direct în mijlocul toamnei, a venit vremea să renunțăm la șlapi și teneși de pânză, sneakerși sau pantofi ușori și să ne reorientăm către încălțăminte potrivită sezonului, fie o pereche de bocanci, fie o pereche de cizme bărbați, încălțăminte ce ne oferă confortul termic dorit dar și versatilitate. O pereche de cizme din piele naturală reprezintă un articol vestimentar nelipsit din garderoba oricărui bărbat. Acestea sunt rezistente, nu permit apei reci să pătrundă în interior, dar oferă și un confort termic sporit, fiind numai bune pentru o ținută tomnatică la modă.

Modele de cizme bărbați esențiale pentru un outfit complet

O pereche de botine din piele naturală de genul botinelor Chelsea reprezintă un stil versatil și pot fi purtate la orice tip de eveniment. Sunt ușoare, confortabile, elegante, au un farmec aparte și vor arăta impecabil alături de o pereche de jeansi sau pantaloni drepți stil office. Talpa special concepută pentru a absorbi șocurile și materialul din piele naturală, fac din botine alegerea ideală pentru o ținută casual, smart-casual sau formală. Alege o pereche de cizme de calitate superioară oferite de magazinul CCC de la producători de renume, precum Bugatti, Gino Rossi sau Sergio Bardi și lasă botinele să devină elementul principal al garderobei tale pentru sezonul de toamnă.

Cizmele brogue sunt potrivite atât ținutelor formale, cât și celor casual, completând la fel de bine atât o ținută la costum, cât și o ținută cu pantaloni tip chino și o cămașă sau o pereche de jeanși. O pereche de cizme brogue negre, maro sau cafenii se potrivesc cu orice. Emanația robustă a acestor cizme le fac potrivite alături de un pulover, oferind acel aspect de gentleman, aspect ce se regăsește în tendințe atât în zonele rurale, cât și în cele urbane din întreaga lume.

Cizmele din piele peste gleznă, cu șireturi sunt deosebit de practice, confortabile și perfecte pentru orice moment al zilei. Sunt confecționate din materiale rezistente, impermeabile și nu alunecă. Sunt potrivite pentru temperaturile scăzute, îți reîmprospătează garderoba și sunt perfecte pentru o zi de muncă sau o plimbare în aer liber.

 

Cizme de toamnă pentru bărbatul la modă - vezi propunerile

Fie că alegi un model de cizme din piele naturală, piele de antilopă sau imitație de piele, CCC îți oferă o largă gamă de cizme barbati din care să alegi pentru a-ți defini outfit-ul atât prin intermediul magazinului online, cât și al magazinelor fizice.  

Cum să alegi perechea potrivită de cizme de toamnă pentru bărbați?

Atunci când alegi o pereche de cizme, trebuie să ții cont că acestea vor fi purtate frecvent, deci trebuie să fie confortabile. Alege o pereche cu un număr potrivit piciorului, care să nu te strângă și care să-ți ofere un confort termic sporit. Magazinele fizice CCC îți oferă avantajul de a alege dintr-o gamă largă de modele și de a proba cizmele înainte de achiziție, astfel încât tu să fii mulțumit cu alegerea făcută. 

Cizme de toamnă pentru bărbatul la modă - vezi propunerile

În funcție de stilul adoptat, alege cizme care să se potrivească ținutelor tale zilnice. Optează pentru o pereche de botine dacă îți dorești eleganță în fiecare zi sau o pereche de cizme cu șireturi pentru un stil sportiv.

Materialul din care sunt confecționate cizmele de toamnă este extrem de important. Acestea trebuie să fie impermeabile în zilele ploioase și să ofere căldură în zilele reci. Cizmele din piele naturală sunt alegerea potrivită pentru orice model și stil decizi că este potrivit pentru tine. 

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!