Cele mai potrivite flori pentru doamnele profesor

De Unica.ro, pe

În mod sigur de multe ori te-ai întrebat ce flori ar trebui să-i dăruiești doamnei profesor, întrucât nu ți-ai dori să alegi ceva nepotrivit. Din contra ți-ai dori să faci alegerea potrivită, cea care transmite respectul și stima pe care i le porți profesoarei tale.

Aranjamente florale și buchete

Primele flori la care te vei gândi întotdeauna când vine vorba să oferi vor fi trandafirii, însă nu trebuie să faci această alegere mereu pentru că sunt și alte flori frumoase și potrivite pentru a fi dăruite. Pentru doamna profesor poți alege floarea soarelui pentru că este o floare frumoasă, ce îi va aduce zâmbetul pe buze și pe care o va ține de drag în biroul ei sau chiar în clasa voastră. Alte flori pentru care poți opta sunt gerberele, întrucât sunt la fel din categoria florilor vesele pentru că sunt colorate și pot schimba starea de spirit, aducând fericirea și buna dispoziție în sufletul profesoarei tale.

Te poți gândi și la flori care să fie mai durabile, pentru ca doamna profesor să se poată bucura de ele o lungă perioadă de timp, astfel că poți alege garoafe rezistente și frumoase, care o vor bucura multe zile de când i le dăruiești.

Sau poți opta pentru aranjamente alcătuite din mai multe tipuri de flori, care sunt de asemenea colorate pentru a obține un aranjament sau un buchet plin de viață care transmite doar fericirea și starea de bine. Să fii atent la modul în care sunt decorate buchetele și aranjamentele, ar fi indicat să aibă multă verdeață pentru un rezultat fantastic.

Flori diferite pentru profesoara ta de suflet

Cu siguranță că una dintre profesoare este exact cum îți place ție și poate ești mai apropiat de ea, astfel că îți dorești să îi dăruiești un buchet mai special. Poți alege un coș cu flori, dar și o cutie cu flori, în primul rând modul în care sunt aranjate ar fi unic. Trebui să alegi flori mai accentuat parfumate, mai impunătoare, cu un rezultat mai frumos.

În ce moment poți oferi o plantă în ghiveci?

Dacă îți cunoști profesoara și știi prea bine că adoră să îngrijească florile în ghiveci, îi poți face un astfel de cadou. Este posibil ca profesoara ta să îl lase chiar în clasa ta pentru a înfrumuseța locul și tu te vei bucura zilnic de faptul că o vezi pe doamna profesor zâmbind când va observa florile. Sau îl va lua acasă și își va aminti de fiecare dată de tine, cu drag, atunci când va vedea floarea. Dacă știi că profesoara ta are copil mic sau un animal de companie, evită astfel de cadouri, nu va putea avea grijă de ele.

O surpriză plăcută

În mod clar profesorii sunt obișnuiți să primească daruri, dar tu poți face acest aspect mult mai interesant. Poți apela la serviciul de livrare flori în București și atunci când se așteaptă mai puțin, să primească un astfel de cadou.

Acest gest este impresionant și apreciat pentru că indică multă implicare și recunoștință, în plus este o surpriză pe cinste întrucât este neașteptată ceea ce o face cu adevărat o surpriză. 

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!