Cele mai HOT accesorii care te vor scoate din tipar și în sezonul rece

Iarna și frigul pot fi două elemente ce aparent te pot împiedica din a te îmbrăca cum ți-ai dori și de multe ori te pot face să pui confortul și căldura pe primul loc. Știm că pot fi anumite elemente pe care nu știi să le integrezi în ținutele de iarnă așa cum ți-ai dori, dar nu îți face probleme din acest punct de vedere.

Iată 4 piese sexy ce te vor face să atragi toate privirile, chiar și iarna:

1.      Corsetul

Chiar dacă de cele mai multe ori corsetele se regăsesc în combinații nu atât de călduroase, până și iarna este un moment potrivit să le integrezi în ținutele tale. Poți alege o maletă sau o rochie mai strâmtă peste care să pui un corset peste sau un brâu cu detalii interesante, ceea ce va oferi un plus de eleganță, finețe și bun gust outfit-ului tău. În acest fel, nu îți va fi frig și vei arăta splendid, gata pentru o seară în oraș alături de prietene sau de iubitul tău. O altă sugestie de combinare a corsetului este cu o cămașă sau cu o bluză cu volane și o pereche de pantaloni evazați. Această combinație poate fi purtată atât ziua, cât și seara, în funcție de lejeritatea stilului abordat.

2.      Fustă mini

Fusta mini este un element destul de controversat pentru a fi integrat într-o ținută de iarnă. Însă, cu puțină tehnică și iscusință, orice este posibil. Alege să porți un pulover gros care să te încălzească în partea de sus și o pereche de cizme lungi de damă care să acopere cea mai mare parte a piciorului. La reverse.ro găsești o gamă variată de cizme peste genunchi care să se integreze perfect în acest tip de styling. Poți opta pentru o pereche de dresuri cu modele interesante sau chiar ciorapi de plasă care să pună frumos în evidență mica parte de picior ce a rămas neacoperită. Finisează outfitul cu un palton lung din lână și vei putea spune că ai păcălit frigul și de data aceasta.

3.      Rochia mulată

Rochia mulată este un element extrem de versatil care poate fi accesorizat în diferite moduri. În unele cazuri vei putea crea un efect clasic, timeless și elegant, accesorizând-o cu niște botine cu toc și un șal mare cu un imprimeu interesant. În alt context, aceasta va putea fi purtată cu o pereche de bocanci și o geacă de piele, oferindu-i un vibe mai rock și ținuta va fi mult mai comodă și ușor de purtat la muncă sau oricând vei avea o zi mai aglomerată.

Așadar, nu fi supărată că a venit iarna! Există o mulțime de combinații prin care vei putea integra în ținutele tale aceste trei elemente fără să scapi neobservată. Cu siguranță scoaterea lor din tipare îți va aduce mai multe complimente și vei atrage doar priviri admirative. Încearcă fără a ezita una dintre combinațiile sugerate, după care vei observa că imaginația ta va elabora noi metode de a le integra cât mai aproape de stilul tău și vei putea descoperi chiar noi combinații care te vor surprinde.

sursa foto: pexels.com

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!