Cele mai frumoase colecții de rochii de mireasă ale anului 2022 te așteaptă să le descoperi la Bridal Studio

De Unica.ro, pe

În perioada 6 – 11 decembrie, în magazinul Bridal Studio de pe Calea Victoriei 44-46, din București, cele mai frumoase rochii de mireasă semnate de nenumărate branduri exclusiviste, te așteaptă să le descoperi în cadrul unui eveniment de proporții numit Bridal Studio Pronovias. 

Pentru o femeie în prag de a deveni soție, o rochie de mireasă nu este doar o simplă piesă vestimentară, ci un vis. Un vis care se conturează încă din copilărie și care se materializează odată cu găsirea rochiei perfecte. Și ca orice vis cu adevărat măreț. și acesta cere timp și planificare pentru ca fiecare detaliu să iasă absolut perfect. 

Nu aștepta până în ultimul moment ca să-ți cumperi rochia potrivită, ci începe chiar cu aceasta pregătirile pentru nunta ta, ca să nu fie nevoie să faci niciun fel de compromisuri!

Rochiile pe care le vei putea admira în cadrul evenimentului Bridal Studio Pronovias sunt fabricate din materiale de cea mai bună calitate, cu detalii minuțioase și creative, care atrag imediat atenția privitorilor și îi farmecă prin frumusețea lor.

Fie că îți dorești o rochie de prințesă – o bijuterie fabricată din materiale textile, sau o rochie modernă – ce pare decupată dintr-o revistă de modă, rochia visurilor tale va fi și ea prezentă la evenimentul organizat de Bridal Studio.

Colecții încântătoare, rochii de poveste

Printre colecțiile de rochii pe care le vei putea cunoaște mai bine în cadrul evenimentului Bridal Studio Pronovias se numără colecțiile brandurilor: Pronovias Barcelona, Nicole Milano, St Patrick, White One și Pronovias The Party Edit.

Pronovias Barcelona 

Pronovias este unul din cele mai populare braduri de rochii de mireasă din întreaga lume. El creează colecții de Haute Couture, impresionând an de an prin ingeniozitatea și designul modelelor sale. Când vine vorba de rochii de lux, nu poți să nu aduci în discuție brandul Pronovias ca repreznetant incontestabil al rochiilor cu personalitate.

Nicole Milano 

Nicole Milano este o colecție de rochii de mireasă semnate de Nicole Fashion Group, deținut de un designer foarte talentat, care a învățat magia materialelor de calitate și diferitele moduri în care acestea pot fi combinate de la mama și de la bunica ei. Rochiile Nicole Milano sunt create cu gândul de a transforma nunta în cea mai frumoasă zi din viața unei femei, dăruindu-le celor care aleg rochiile acestui brand un aer sofisticat și misterios. Dacă îți dorești o rochie cu adevărat deosebită din toate punctele de vedere, nu ar trebui sub nicio formă să ratezi această colecție.

Cele mai frumoase colecții de rochii de mireasă ale anului 2022 te așteaptă să le descoperi la Bridal Studio

St Patrick

Istoria brandului St Patrick a început în anul 1964 și s-a transformat într-o poveste de succes, care continuă să se scrie și astăzi. Rochiile St Patrick sunt rochii pline de rafinament, eleganță și delicatețe, care transformă într-o aventură de neuitat, nu doar momentul purtării unei astfel de bijuterii, ci și alegerii ei. Brandul st Patrick îmbină cu succes croieli clasice, cu modele contemporane, prefăcând fiecare piesă într-o operă de artă veritabilă.

White One

Vrei să fii o apariție stilată, încântătoare și cu mult bun gust la nunta ta? O prezență feminină fermecătoare, pe care nimeni n-o mai poate uita odată ce a privit-o în toată slendoarea ei? Atunci colecția White One, realizată în colaborare cu designeri de succes, recunoscuți pentru superbele rochii de mireasă lucrate de ei, este exact ceea ce cauți!

Pronovias The Party Edit

Cine a spus că o mireasă trebuie să se limiteze la o singură rochie? La urma urmei este nunta ta, evenimentul tău, petrecerea ta și ai tot dreptul să te bucuri de privirile admirative ale celor din jur pentru alegerile tale vestimentare. De aceea, dacă în cea mai specială zi din viața ta vrei să porți nu una, ci două sau chiar trei rochii, atunci îți poți crea o garderobă capsulă pentru nuntă alegând pe lângă rochia de mireasă și rochii de seară semnate Pronovias.

Participarea la evenimentul Bridal Studio Pronovias și probarea rochiilor care îți plac, îți oferă șansa de a câștiga o reducere de 15% la rochia preferată. Rezervările se pot face la telefonul 0729 881 429, iar locurile sunt limitate.  

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!