Cele mai dorite deserturi de Crăciun

De Unica.ro, pe

Crăciunul este cu siguranță cea mai așteptată sărbătoare din an!

Reuniunea familiei, preparatele speciale, atmosfera unică și deserturile bine alese ne readuc aminte de magia acestei sărbători și momentele unice alături de cei dragi.

Cele mai dorite deserturi de Crăciun

În fiecare an, echipa Armand pregătește noi colecții care surprind prin gusturile inedite și tematica unică. Anul acesta, noua colecție de Crăciun este alcătuită din cele mai neașteptate și speciale deserturi care vor cuceri inimile celor dragi.

Cele mai dorite deserturi de Crăciun

Cozonacul însiropat cu lichior de portocale, umplut cu nucă, stafide și bucățele aromate din ciocolată neagră, cu siguranță nu trebuie să lipsească! Aroma sa deosebită și compoziția unică vor fi apreciate de întreaga familie.

Cele mai dorite deserturi de Crăciun

De departe, unul dintre cele mai dorite produse este pain d’epice. Un mini chec delicios și pufos cu portocală confiată și ciocolata belgiană prezentă în cele mai fine deserturi ale cofetăriei. Alături de acesta se regăsește rulada cu mousse de mascarpone! Un desert fin și ușor din noua colecție a acestui sezon cu frișca naturală, căpșuni proaspete și un strop de alcool. Irezistibilă! 

Cele mai dorite deserturi de Crăciun

În acest sezon, dovada rafinamentului este chiar macaronul realizat după o rețetă tradițională din Franța, provenită de la o renumită școală de patiseri. În forma sa încântătoare de glob, brad sau om de zăpadă cu arome de măr, scorțișoară și nucă de cocos cu ciocolată albă, acesta va fi cu siguranță îndrăgit, în special de copii!

Cele mai dorite deserturi de Crăciun

Așa cum ne-au obișnuit, artiștii cofetăriei Armand adaugă pasiune și originalitate și atenție pentru cele mai mici detalii, alături de produsele de înaltă calitate. Un motiv în plus pentru a alege cele mai dorite deserturi!

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!