Cele mai călduroase materiale pe care să le iei în considerare pentru geaca ta de iarnă

De Unica.ro, pe

Indiferent cât de elegantă și confortabilă ar fi o geacă, materialele folosite pentru haină sunt cele care te vor menține călduroasă.

Când cumperi o geacă de iarnă, asigură-te că verifici întâi eticheta pentru a vedea ce fel de materiale au fost folosite. Dacă nu știi ce țesături să cauți, iată o listă cu cele mai călduroase materiale pentru acea geacă damă iarnă perfectă.

1. Lână

Ori de cate ori apare subiectul paltoanelor de iarnă, lâna este primul material care ne vine în minte. Mulți o consideră cea mai bună țesătură pentru iarnă.

Lâna provine de la oi și alte animale, cum ar fi caprele (cașmir și mohair) sau iepuri (angora). Ușoară, dar durabilă, lâna are, de asemenea, proprietăți care asigură izolație naturală pentru haine și geci. Lâna este,

de asemenea, rezistentă la apă, ceea ce o face un material ideal pentru a te menține caldă și uscată în lunile reci de iarnă cu zăpadă. Comandati geaca de pe Emag, pentru iarna care vine!

2. Blană artificială

Blana artificială este o țesătură realizată din diverse materiale, inclusiv polimeri acrilici și modacrilici, pentru a imita aspectul și căldura blpnii reale. Este relativ mai ieftină și mai ușor de întreținut decât blana reală. Dată fiind îngrijirea corespunzătoare, geaca de blană artificială poate rezista mult timp.

3. Nylon

Nylonul este o altă alegere excelentă pentru o geacă. Realizat în întregime din materiale sintetice, această țesătură versatilă are o serie de caracteristici care o fac un material excelent pentru îmbrăcămintea de iarnă.

Nylonul este o țesătură flexibilă și durabilă, rezistentă la abraziune și la apă, care oferă acea protecție atât de necesară în cazul în care ești prins de ploaie sau zăpadă. Spre deosebire de alte materiale, nu este predispus la mucegai și este ușor de curățat și întreținut. Mai presus de toate, nylonul nu se pătează atunci când vine în contact cu uleiurile noastre naturale ale pielii.

4. Cânepă

Da, ai citit bine. Cânepă. Este o alegere excelentă dacă cauți un material durabil, fără cruzime și ecologic în această iarnă.

Fibrele de cânepă reprezintă un izolator excelent, fiind considerată una dintre cele mai calde țesături pentru o geacă. Te poate menține la căldură atunci când vremea devine neplăcută. Țesătura de cânepă are, de asemenea, proprietăți antibacteriene și antimicrobiene care previn mirosul neplăcut. Este, de asemenea, o alegere excelentă pentru persoanele cu pielea sensibilă, deoarece fibra sa este respirabilă și delicată pentru piele.

5. Flanelă

Îmbracă-te într-o geacă de flanelă când vine iarna. Este o țesătură de bază pentru îmbrăcămintea de iarnă. Este incredibil de confortabilă, funcțională și durabilă.

Cel mai bun lucru la flanelă este probabil versatilitatea sa. Paltoanele de flanelă pot fi purtate indiferent dacă vrei să ai un look casual sau formal, dar oricum vei fi protejată de vremea rece.

6. Cașmir

Vrei ceva mai elegant și la modă? Asociat de mult cu luxul, cașmirul este unul dintre cele mai calde materiale pentru paltoane, fiind folosit mai mult pentru evenimente speciale. Este moale și mătăsos! Este super cald și respirabil. O geaca dama de cașmir merită cu siguranță prețul. Este o investiție bună.

7. Mohair

Cu aspectul său unic, mohairul este preferatul pentru jachete și paltoane de iarnă. Fabricat din lână de capre Angora, este nemaipomenit când vine vorba de durabilitatea fibrelor naturale. Este cald și se potrivește atât cu dulapurile pentru bărbați, cât și pentru cele pentru femei.

Atât mohairul pur, cât și cel amestecat cu lână te pot menține călduroasă tot sezonul rece!

8. Bumbac

Știai că poți folosi bumbac și iarna? Deși popular pentru că este răcoros în timpul verii, poate fi făcut gros pentru a rezista intemperiilor iernii. Este perfect pentru persoanele care au alergii la țesături precum lână.

Este foarte moale și respirabil.

Bumbacul poate absorbi umezeala, așa că trebuie să-l împerechezi cu un strat interior bun atunci când sunt condiții meteorologice dure în prognoză.

9. Catifea

Judecând după diferite prezentări de modă, jachetele și pantalonii din catifea nu se demodează niciodată! Sunt foarte atrăgătoare și călduroase. Cu construcția și textura sa unică, acest material este moale și confortabil de purtat.

Este perfect pentru iarnă, deoarece grosimea sa te poate menține călduroasă la temperaturi de îngheț. Cu siguranță o geacă din catifea este un must-have în această perioadă a anului!

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!