Cel mai rapid mod de a învață o nouă limba cu IBSEN: 5 sfaturi de top

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 02 martie 2022, 17:47

Ești interesat să studiezi o limba nouă, dar ai nevoie să progresezi rapid? Fie că este vorba de un interviu de angajare, un examen, o vacanță sau o vizită a unui membru al familiei, dintr-o dată apare un termen limita. Vrei să atingi un nivel decent de fluență, și totul în timp record. Cum e posibil? Adevărul este că știm cu toții că procesul de învățare cu un pachet de cursuri limbi străine nu funcționează chiar așa.

Dar nu dispera – am descoperit o serie de sfaturi și trucuri pentru a ajută la accelerarea învățării unei limbi cu ajutorul unui set de cursuri limbi străine online.

Aplicând anumite strategii, vei fi surprins cât de repede ți se vor dezvoltă abilitățile lingvistice.

Deseori se spune că „A învață o limba este un maraton, nu un sprint.” Pentru a înțelege căutările tale pentru viteză, trebuie să știi cât timp eșți dispus să fii implicat în cursa pentru competență.

Din punct de vedere tehnic, nu există o „linie de sosire” atunci când vine vorba de învățarea unei limbi. Poți învață și practică una sau mai multe limbi pentru tot restul vieții, cu IBSEN. Aici vei găși profesori deschiși și empatici, un program flexibil și cursuri personalizate pentru orice limba pe care doreșți să o înveți.

Cele mai bune trucuri de studiu sunt:

  • Planifică-ți drumul către obiectivul final

Învățarea unei noi limbi în cel mai rapid și ușor mod posibil este la fel că și mersul la volan: dacă nu știi exact unde vrei să ajungi, nu vei putea niciodată să avansezi cu viteză maximă și să ajungi acolo.

Dacă te grăbeșți, probabil că vei șți deja motivul pentru care înveți. Țineți cont de acest motiv atunci când îți definitivezi obiectivul.

  • Învață într-un mod care ți se potrivește

Pentru că atunci când ai multe de realizat într-un interval de timp scurt, nu are rost să încerci metode de învățare care te vor încetini. Cum să-ți găseșți metodata? Totul este să fii atent la trăsăturile tale de personalitate. Înțelegerea tendințelor tale va juca un rol important în succesul tău.

  • Memorează vocabularul potrivit

Uneori, memorarea listei fără sfârșit de cuvinte și expresii de care ți s-a spus că vei avea nevoie poate fi cea mai consumatoare de timp parte a călătoriei tale de învățare.

Astfel, când vine vorba de a învață cuvinte noi, învață mai repede învățând mai puțîn: concentrează-te pe acele cuvinte care sunt absolut obligatorii, așa vei putea trece rapid prin elementele esențiale cu viteză fulgerului.

Ține minte: cheia reținerii cuvintelor este revizuirea și repetarea permanentă. 

  • Concentrează-te doar pe elementele esențiale ale gramaticii

Deși este, fără îndoială, important pe termen lung, stăpânirea punctelor mai fine și mai neplăcute se poate transformă adesea în căutarea imposibilă a perfecțiunii. Și nimeni nu are timp pentru perfecțiune când eșți într-un termen limita!

  • Nu te teme să faci greșeli

Este de la sine înțeles că, odată ce ai pornit, armă secretă în orice efort rapid este practică. Cu cât primești mai mult și cu cât faci mai multe greșeli, cu atât te vei îmbunătăți mai repede.

În plus, cu cât încerci mai mult, cu atât vei auzi mai mult, ceea ce îți va oferi o senzație reală pentru frazele care îți vor oferi acel avantaj autentic.

A învață o limba nouă nu este nici ușor, nici rapid. Însă, dacă vei urmă sfaturile de mai sus, vei reuși să atingi scopul propus în cel mai scurt timp, iar satisfacția cunoașterii unei limbi noi este greu de descris în câteva cuvinte.

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!