Ceasuri elegante, pentru ținute magice de sărbători

Ultimul update Joi, 02 decembrie 2021, 23:41

Nu mai este mult și sărbătorile de iarnă vin! Cele care nu au reușit încă să își pregătească ținutele pe care le vor îmbrăca se simt deja sub presiune. Febra cumpărăturilor a început deja, ceea ce înseamnă că stocurile produselor de top se epuizează repede. Este valabil și în cazul accesoriilor, mai exact a ceasurilor elegante, mult râvnite de doamne și domnișoare.

În rândul opțiunilor de care orice femeie este atrasă se află și gama de ceasuri dama elegante de la VeeShop. Deloc comune, acestea se disting prin modele deosebite, atipice, frumos completate de detalii fine cum ar fi cristalele.

Ceasuri elegante de la VeeShop, pentru ținute ireproșabile de sărbători

Desigur că un astfel de accesoriu nu are vârstă și nici nu își impune purtarea doar cu anumite ocazii. Un ceas elegant, vintage de exemplu, poate fi purtat în orice sezon, atât timp cât se asortează ținutei. Cu scopul de a aduce echilibru între vestimentație și accesorizare, acesta trebuie ales în consecință.

În principiu un ceas este ales în funcție de caracteristicile sale fizice, prin raportare la stilul vestimentar preferat. Prima dată ies în evidență trăsături precum forma cadranului, dimensiunile acestuia, stilul în care sunt scrise cifrele. Pot avea formă rotundă, pătrată, romb sau ovală, pot fi simple sau completate de mărgele, de cristale, de detalii metalice diverse.

Pentru ca potrivirea cu ținuta să fie optimă, puteți alege cu încredere din rândul ceasurilor de la VeeShop. Acesta poate fi din metal argintiu, auriu, rose, cu brățară clasică sau în V, cu cadran simplu sau cu cristale și lista de opțiuni continuă.

Pentru un look simplu, într-o singură culoare, o completare de top poate fi un ceas mai impunător, în culori vii. Un model cu brățară cu arc, de exemplu, aduce o completare deosebită unui outfit negru prin detaliile strălucitoare ce înconjoară cadranul. Este un ceas foarte elegant, ideal mai ales în  alcătuirea unei ținute de seară. Niciodată învechit, un ceas cu mecanism quartz și afișaj analogic înfrumusețează ținuta feminină prin caracterul său atemporal, veșnic fermecător. Bineînțeles, este doar un exemplu – modelele dintre care doritoarele pot alege evidențiindu-se și prin alte detalii atrăgătoare.

Cele care știu că numai un ceas cu brățară ajustabilă le pot evidenția frumos încheietura găsesc și astfel de modele pe site. Flexibile sau fixe, ceasurile elegante sunt nelipsite din cutia de bijuterii ale femeilor.

Atunci când ținuta este ea însăși impunătoare, când iese în evidență prin detalii de tipul volanelor, a ciucurilor, a decupajelor, a culorilor puternice și expresive, etc., un model mai discret este de preferat. Un ceas cu brățară subțire devine alegerea ideală. Aceasta poate fi simplă sau completată de detalii sublime de tipul cristalelor, a segmentelor mici. Cert este că nu vor avea nimic în alcătuire care să iasă prea tare în evidență, nici un detaliu sofisticat.Și alte variante de ceasuri elegante ce fac parte din colecția de la VeeShop vor completa frumos ținutele de damă de sărbători. Cele interesate le pot descoperi pe toate pe site.

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!