Ce stă în spatele brandului Suporto?

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 15 aprilie 2022, 12:59

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să te simți mai odihnit și mai plin de energie pe întreg parcursul zilei?

O postură sănătoasă în timpul șezutului și în timpul somnului este un subiect de o mare actualitate în ziua de astăzi, în care ne petrecem ⅓ din timpul nostru dormind și ⅓ stând pe scaun. Așadar, este foarte important să ne alegem cu grijă pernele pe care dormim, și mai nou, pe care stăm așezați!

Suporto este o companie din orașul Cluj-Napoca, fondată în anul 2018, al cărei scop este să fie mai aproape de oameni prin produse ortopedice, pentru a le face viața mai ușoară și mai plăcută. Dacă te-am interesat și îți dorești să afli mai multe despre Suporto, citește în continuare acest articol.

Misiunea și Valorile brandului Suporto

Ce stă în spatele brandului Suporto?

Suporto este un brand cunoscut în România, Republica Moldova, Ungaria și Bulgaria și se bucură de circa 3000 clienți lunar.

Viziunea companiei, după cum declară însăși echipa, este de a „ajuta cât mai multe persoane să se bucure de o postură sănătoasă și confortabilă, precum și de un somn de calitate”. De asemenea, Suporto are misiunea de a oferi oamenilor odihna și starea de bine de care au nevoie.

Compania nu face compromisuri în privința corectitudinii și a integrității sale, iar în ceea ce privește produsele, au un portofoliu ofertant de perne ortopedice pentru șezut, perne lombare, perne de dormit pentru adulți și pentru copii, perne pentru genunchi și perne de călătorie.

Responsabilitate, susținere și amabilitate

Ce stă în spatele brandului Suporto?

Ceea ce îi face atât de speciali pe cei de la Suporto este modul responsabil și binevoitor de a face business, dar și istoricul lor de fiabilitate și de susținere a celorlalți. Brandul are peste 50.000 de clienți mulțumiți și un rating de seller eMag de 4.7/5.

Acest lucru se datorează faptului că Suporto preferă să construiască relații în loc să furnizeze simple informații glaciale despre produse. Echipa este amabilă, grijulie și deschisă noutăților și oportunităților.

Și dacă te mai întrebi, de ce să alegi Suporto, îți răspundem noi. Pentru că brandul se caracterizează prin:

  • Inovație și calitate
  • produsele sunt compatibile cu stilul de viață al clienților, iar calitatea acestora se simte de la prima utilizare;
  • Educare și informare
  • compania depune eforturi pentru a informa și educa clienții în privința consecințelor unui stil de viață sedentar și ale unui somn de proastă calitate.
  • Achiziții sigure
  • clienții se pot bucura de produse testate și de cumpărături fără riscuri, și chiar de o perioadă de testare de 60 de zile sau banii înapoi, Suporto asumându-și chiar li taxa de transport la retur;
  • Promptitudine și ajutor
  • compania are un angajat pregătit și responsabil de relațiile cu clienții, ce răspunde rapid la solicitările clienților;
  • Produse recomandate de experți din domeniu
  • Suporto este partener cu numeroși fizioterapeuți și medici experți în recuperare medicală, pentru a oferi ajutor oamenilor ce pot beneficia de avantajele produselor brandului.
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!